Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ha van kocsid, lesz csajod"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha van kocsid, lesz csajod"?

Figyelt kérdés
Van kocsim nincs csajom:( De miért? Nem ezzel szeretnék csajozni csak érdekel :D Átlagos arccal rendelkezem, kicsit mackós test, de egyszerűen nem tudok csajt összeszedni :S
2012. márc. 24. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A srácnak nem hogy kocsija, még jogsija sincs, mégis kell nekem.
2012. márc. 24. 16:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem van saját autóm mióta megvan a jogsim de barátnőm még azóta sincs, úgyhogy bukott az elméleted...
2012. márc. 24. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
ha egy BMW A6-od van, LESZ csajod, akármilyen csúnya is vagy...
2012. márc. 24. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttem a párommal ép nem volt autója. De később vett egy islandgrün, E34, 525i BMW-t. Onnantól kezdve a baráti körében levő fiúknak, olyan BMW kellett. :D
2012. márc. 24. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
# 13 az régen rossz, aki olyan csajra vágyik, aki csak az autója miatt van vele...
2012. márc. 24. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:
A motor nagyobb puncimágnes
2012. márc. 24. 23:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, van saját kocsim. Nekem mégis fontos, hogy a pasinak is legyen. Vidéki kis faluban élek a buszközlekedés nulla itt fontos az autó, hogy tudjunk találkozni a sráccal és ne mindig én fuvarozzam azért fontos, hogy neki is legyen.

Amúgy általánosságban is azt látom, hogy a nőknek bizony fontos...Jó ha van. Egy piros pont. Én személy szerint a környezetemben ismerősi körömben kevés olyan pasit látok akinek van verdája, de csaja nincs. Van egy kicsit rondácska srác akinek menő tunning verdája van jár kiállitásokra nyeri az érmeket és lett is barátnője...

Nem mindenkinek számit persze az autó, lehet jó kapcsolat autó nélkül is de ha kettő közt kell választani szerintem inkább a kocsis jelöltet választja a csaj. Nem a saját járgányról van szó, hanem arról, hogy ha kell legyen egy autóhoz hozzáférés tehát az lehet családi. Az én pasimnak sincs saját, csak családi és bőven jó. Az exemnek viszont nem volt és kinkeservesen tudtunk csak találkozni mivel ő is egy kis faluban élt és én is szóval számomra ezért fontos a mobilitás miatt.

2013. febr. 24. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!