Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lányt bármikor megkaphattok, az már nem is érdekel titeket?
Figyelt kérdés
Célzok itt arra,hogy ha pl. valakivel mindig szemeztek, és tudjátok, hogy vele összejöhetne a dolog bármikor, akkor azt "félrerakjátok" és inkább másra koncentráltok,mert ő úgyis bármikor ott lesz?2009. jún. 13. 21:25
1/3 anonim válasza:
Igen ez oda-vissza így van.
Pasik is csinálják ezt csajokkal, csajok is pasikkal.
HA valamit túl könnyű megkapni az nem érdekes annyira, Tiszteletet meg főleg nem kap.
2/3 anonim válasza:
őőő, nekem volt nyílt kapcsolatom.. ahol mindketten nagy étvágyúak voltunk, ergó, amikor akartam hogy legyen szex, akkor volt is.. nem érdekelt kevésbé, se jobban... de amugy egy normális kapocsolatban ez a törvény szerintem úgy áll meg, hogy ha túl hamar kaphatok meg valakit akkor már nem vonz annyira....
3/3 anonim válasza:
Én is így értettem.
Akkor ezt borítékolhatjuk. Téma lezárva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!