Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a barátom ha írnék neki szerelmes levelet? : ) csaaak úgy meglepinek hogy örüljön. Vagy már kiment a divatból és túl ciki lenne? ésőőő amúgy ő 20éves szóval még gondolkodom rajt: D
Figyelt kérdés
JA és én vagyok az első barátnője:)2009. jún. 13. 21:21
11/13 anonim válasza:
Ekkora butaságot!!!... egyáltalán nem divatja múlt a szerelmes levél!!! Én is szoktam írni a barátnőmnek és nagyon örül neki, mindig ott van a szeme előtt az íróasztalán... még ha elmegy valahova, akkor is viszi magával.:D Ha esetleg van benned egy kis költői véna, akkor írhatsz neki egy szép verset is a levél végére, amitől még jobb az egész.;) Jah, és amikor az emailek elvesznek majd, a levél akkor is meglesz, szóval barátod bármikor el tudja majd olvasni és arról tuti eszébe fogsz majd jutni!:)
19/F
12/13 A kérdező kommentje:
Verset irni nem tudok mert Petőfi nem vagyok..
ok köszi a válaszokat
IRNI FOGOK és majd később odaadom:D
2009. jún. 13. 23:20
13/13 anonim válasza:
Hát majd jóval később, hat nap (már hét) szerintem még egyáltalán nem sok, és közel sem tudhatod, hogy ő az igazi. Lehet, hogy tényleg megijedne, ha írnál neki. Én elég érzelmes vagyok, de hat nap után én is furcsálltam volna, főleg mivel már volt ilyen csalódásom. De amúgy majd tényleg írj, jobb, mint msn-en szerelmet vallani, az eléggé elcsépelt, ráadásul olyan, mintha lusta lennél írni neki kézzel. Szóval hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!