Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszenek Nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszenek Nektek a hosszú hajú lányok?

Figyelt kérdés

Ma már mindenkinek rövid haja van,ez a divat.. De tetszenek még Nektek azért,ha szép hosszú haja van valakinek?

(Nekem speciel fenékig-derekam aljáig érő, barna, de ez már lehet,hogy túlzás:D)

2009. jún. 13. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fenékig érő haj valóban túlzás, legalábbis számomra.

De azért még jobban bejönnek a hosszú hajú lányok, mint a rövid hajúak

2009. jún. 13. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Van azért egy két lány, akinek jól áll a rövid haj, és nagyon csinos
2009. jún. 13. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
én a hosszura szavazok a kleopátra frizura szerintem nagyon kevés embernek áll jól és természetellenes is :D
2009. jún. 13. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy tetszenek, nekem alapvetően a hosszú és a nagyon rövid (szóval nem kelopátra, vagy hasonló) jön be, ez a most divatos vasalt félhosszú sem az igazi. Persze azt se feledjük, hogy ez a lány arcától is függ ;)

16f

2009. jún. 13. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy :D Van olyan, hogy a hosszú haj áll jó valakinek, van hogy a rövid, van olyan is akinek mindegyik.

A hosszú lehet egzotikus és alakítható pár módon.

A rövidre azért szavazok, mert Nyak és váll mániás vagyok és így nem takarja a haj :P

A hosszúval gáz, mondjuk hogyha melletted fekszik a barátod, vagy bármit csináltok egymáshoz közel, akkor lehet ráül, ráfekszik, véletlen meghúzza, szal lehet kényelmetlen is.

Én azt mondom, hogy a hosszú és a rövid haj is jó, csak kopasz ne legyen :)

2009. jún. 13. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
nekem csak a hosszú jön be, rövid hajú csajok között csak nagyritkán látok szépet. Úgyhogy mindenképp a hosszú haj a nyerő
2009. jún. 13. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

én nekem pl. a hosszú, közép-hosszú BARNA hajú lányok jönnek be de nagyon! (lassan ez a rögeszmém :D)

17/F

2009. jún. 13. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legjobban a középhosszú haj tetszik, vagy a kicsit rövidebb, a hosszú haj is szép de nem tetszik annyira.
2009. jún. 13. 21:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én szintén a hosszú, barna hajú csajokért élek-halok :) egész konkrétan perpillanat barátnőmért, akire a fent meghatározott paraméterek szintén vonatkoznak :D nagyon szexi tud lenni a hosszú haj, és külön élvezet mikor olyan jól bele lehet túrni pl egy vad csók közben :P :)
2009. jún. 14. 00:47
 10/14 anonim válasza:

Szerintem csodálatossan nézel ki a fenékig érő hajaddan. Nem túlzás ha szép és ha szereted.

Tehát szerintem szépen néz ki egy nő hosszú hajjal. Én biztos hogy elöbb ismerkednék hosszú hajú lánnyal mint rövid hajúval

2009. júl. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!