Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszenek Nektek a hosszú hajú lányok?
Ma már mindenkinek rövid haja van,ez a divat.. De tetszenek még Nektek azért,ha szép hosszú haja van valakinek?
(Nekem speciel fenékig-derekam aljáig érő, barna, de ez már lehet,hogy túlzás:D)
Ez a fenékig érő haj valóban túlzás, legalábbis számomra.
De azért még jobban bejönnek a hosszú hajú lányok, mint a rövid hajúak
Persze, hogy tetszenek, nekem alapvetően a hosszú és a nagyon rövid (szóval nem kelopátra, vagy hasonló) jön be, ez a most divatos vasalt félhosszú sem az igazi. Persze azt se feledjük, hogy ez a lány arcától is függ ;)
16f
Szerintem mindegy :D Van olyan, hogy a hosszú haj áll jó valakinek, van hogy a rövid, van olyan is akinek mindegyik.
A hosszú lehet egzotikus és alakítható pár módon.
A rövidre azért szavazok, mert Nyak és váll mániás vagyok és így nem takarja a haj :P
A hosszúval gáz, mondjuk hogyha melletted fekszik a barátod, vagy bármit csináltok egymáshoz közel, akkor lehet ráül, ráfekszik, véletlen meghúzza, szal lehet kényelmetlen is.
Én azt mondom, hogy a hosszú és a rövid haj is jó, csak kopasz ne legyen :)
én nekem pl. a hosszú, közép-hosszú BARNA hajú lányok jönnek be de nagyon! (lassan ez a rögeszmém :D)
17/F
Szerintem csodálatossan nézel ki a fenékig érő hajaddan. Nem túlzás ha szép és ha szereted.
Tehát szerintem szépen néz ki egy nő hosszú hajjal. Én biztos hogy elöbb ismerkednék hosszú hajú lánnyal mint rövid hajúval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!