Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a saját nememhez vonzódom vagy nem most hogy van ez?
14 évesen beleszerettem egy tanárnőmbe, próbáltam elrejteni előle az érzelmeimet de ha hozzám szólt vagy akármi mindig elpirultam ez a szerelem még mindig tart de már régen láttam és nem érzek iránta sokat úgy mondanám ez olyan plátói szerelem. Később középsuliban beleszerettem a matek tanáromban aki viszont férfi. De rajta gyorsan túltettem magam. Azután beleszerettem egy nálam 2-3 évvel idősebb srácba de ő nem mutatott érzelmeket irántam ezért rajta is túltettem magam. Amikor kisebb voltam kb 4-13 éves koromig mindig jártam ki focizni és sok fiú barátom volt, fiú unokatesókkal és azt szoktam meg az öltözködésem félig nőies (semmi szoknya, blúz) farmer nadrág és rövid ujjú és nagyon ritkán cipzározható pulóver. Az osztálytársaim iránt nem érzik semmit és nem is szoktam őket megbámulni csak a szokásos , hogy szépen van öltözve és szép a sminkje, de én nem sminkelem magam és nem is tartom magam szépnek, bár 9 évfolyamban mondta pár fiú, hogy szép vagyok de hamar elmúlt ma már nem hallom csak olyanokat, hogyha fiú lenne akkor beleszeretnék, meg ilyeneket. Amúgy apakomplexusos vagyok és nem tudom lesz-e valaha normális családom és gyerekeim egy olyan illetővel ( lehetőleg férfi) akit szeretni is fogok.
17/L
Valószínű biszex leszel, de ezzel nincs probléma :)
Az apakomplexust sokan nem növik ki, de nekem is vannak olyan ismerőseim, akik több, mint 20(!!) évvel idősebb párjával él együtt évtizedek óta, boldogan!
Ha erre vágysz, ne keseredj el! Keresd meg a megfelelő embert, és biztosan boldog lehetsz vele :)
Én szurkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!