Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsizsik666 kérdése:
A férfiaknak vannak lényeges érzelmeik a nők iránt? Vagy csak saját irányukba?
Figyelt kérdés
A férfiaknak szerelem =dugás olyannal, aki megüt valamilyen mércét (pl. erkölcsi, testi, társadalmi mérce)
Miért hiszik azt, hogy a nőknek nincs szükségük gondoskodásra, csak nekik?
2012. márc. 22. 18:58
11/15 anonim válasza:
még mindíg az 1es vagyok.
Ez előtt 8 barátom volt igaz ezek között bolt h csak 2 hetes volt és csak 1el feküdtem le, de a 8ból 6 rendes volt.
1 volt aki leszart ( vele nem feküdtem le) meg 1 (ő volt nekem az első) aki 1 idő után tök természetesnek vett és nem foglalkozott velem úgy, de az elején ő is normáis volt.
Mondom. Te ismersz szar pasikat. Érdekes nekem 9ből 7 pont az ellenkezője volt mint amit te leírtál
12/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom meddig tartottak ezek a kapcsolatok. Az eleje, kb 1 év nekem is jó volt, de hosszabb távon nem.
2012. márc. 22. 19:57
13/15 A kérdező kommentje:
Az elején jóhogy rendesek, de ha megkapnak egy nőt, teljesen elkényelmesednek. Szerintem.
2012. márc. 22. 19:59
14/15 anonim válasza:
Hát mint mondtam 2 éve vagyok a párommal és nagyon rendes. De több hónapos kapcsolatban is szex nélkül rendes pasi volt akivel voltam
15/15 anonim válasza:
kedves kérdezö, vannak ilyen jelenségek, amit leírsz, azt te döntöd el, h neked megfelel-e. amint láthatod, nem általános. nagyon egyszerü a megoldás, ki kell dobni a pasidat. utána pedig elhinni, h másmilyen is lehet. ha nem hiszed el, akkor nem fogsz olyat találni (de föleg nem észrevenni h gáz vki) és megint beszopod. Az ember mindig magának is köszönheti a szituációt amiben van. Ha más nem azért, mert nem tesz ellene. Ha csöpögöl eresz alá álsz, körbekérdezheted, h mindenhol csöpög-e az eresz, meg höböröghetsz, vagy egyszerüen megteheted azt az egy lépést, amivel megszünik a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!