Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy fiú rám kacsint?
Figyelt kérdés
megyünk egymással szemben az utcán, köszön és rám kacsint. ismerősről van szó. ja és lány vagyok :)2012. márc. 22. 11:21
1/11 anonim válasza:
Belement valami a Szemebe!:)))
3/11 anonim válasza:
szerintem csak hülyeségből csinálja,aki komolyan kell nekem arra nem fogok kacsintani.De ilyen csak én vagyok,ő lehet mást akar
5/11 anonim válasza:
én 1x rákacsintottam egy lány évfolyamtársamra,de csak poénból...ez nem jelent semmit...
6/11 anonim válasza:
én is egyszer rákacsintottam egy lányra, és utána meg is volt kétszer
7/11 anonim válasza:
Érdeklődést.
Aztán rajtad múlik, hogy ezzel mit kezdesz.
8/11 anonim válasza:
MIT JELENT?? EGYSZERŰ. TETSZEL NEKI, ÉS SZÍVESEN VENNÉ, HA BEPUCSÍTANÁL NEKI, LEHÚZNÁD A BUGYIS ÉS SZÉTTÁRNÁD A PUNCID, ÉS ANNYIT MONDANÁL: "GYEREE!"...
SZOVAL JOL MEG AKAR B@SZNI :))))))))))
9/11 Gergo_30F válasza:
kikopott, de mókás gesztus, flörtölget.
...vagy tikkel. :)
10/11 anonim válasza:
szerintem a kacsintás napjainkban semmiség.ha valaki akar valakitől valamit, arra más technikák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!