Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (de akár lányok is! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (de akár lányok is! ) tettszik nektek a természetes, vörös haj?

Figyelt kérdés

Hátközépig érő, hullámos, élénkvörös hajam van. Nemfestetem. Kaptam már rá pozitív és negatív kritikákat is. Én át szeretném festeni, de előtte kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ki hogy van vele?

16/L

2012. márc. 21. 22:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

aki ma "ma 10:32" szerencséd hogy nem ismerlek!!!!

Szerintem ne fesd át ,annyira gyönyörű és ritka :)

Szerintem legyél rá büszke ,hogy neked van külső adottságod :):) mert nem mindenki születik annak sőt alig vannak! ami nagy kár..mert szerintem sokkal szebb a természetes vörös mint akármelyik más hajszín ..

a fél karomat adnám egy ilyen nőért/lányért :)

17/F

2012. márc. 22. 16:20
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Egyáltalán meg se forduljon a fejedben olyasmi, hogy átfesd. Nekem nagyon bejön a vörös haj, még inkább ha természetes vörös. :3

Amugy... nem is tartom igazi férfinak azt akiben fel sem ötlik egy vörös nő láttán, hogy vajon lent is ugyanolyan tüzes-e a lány :p szóval a vörös lányokat alapból belengi ennek a kérdésnek az intim légköre :3

23/f

2012. júl. 31. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
olni tudnek egy voros csajert ne fesd at
2012. júl. 31. 20:32
 14/20 anonim válasza:
49%

Én imádom a vörös hajat.

Csak azért ne fesd át mert másoknak nem tettszik, de ha mondjuk neked se tettszik akkor fesd át.

Én mindig is vörös hajat szerettem volna :D

2012. júl. 31. 20:50
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nagyon bejön, bár a 03-21 22:56 hozzászóló képe az nem természetes vörös, de persze istenien néz ki!
2012. júl. 31. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Ha neked tetszik ne fesd át! Én ölni tudnék természetes vörös hajért :D
2012. júl. 31. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Át ne merd festetni...:DDD

16 F

2012. júl. 31. 23:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Értettem! :D És nem fodom, nyugi. Kicsit későn, de kezdek megbarátkozni vele. :)
2012. aug. 1. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudom későn de kiba szott szép a gondolatától is elcsurranok
2014. dec. 11. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
A barátnőm haja vörös színű, az elején annyira nem jött be mert szokatlan volt, de egyébként minden szín jó ami természetes csak ne csicsás haj legyen. Szóval ha tetszeni akarsz valakinek első látásból is és nála még nincs letisztázva ez a szín ahogy nálam se volt.. Ajánlom a fekete v. barna színt!! Legjobb.
2016. júl. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!