Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (de akár lányok is! ) tettszik nektek a természetes, vörös haj?
Hátközépig érő, hullámos, élénkvörös hajam van. Nemfestetem. Kaptam már rá pozitív és negatív kritikákat is. Én át szeretném festeni, de előtte kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ki hogy van vele?
16/L
aki ma "ma 10:32" szerencséd hogy nem ismerlek!!!!
Szerintem ne fesd át ,annyira gyönyörű és ritka :)
Szerintem legyél rá büszke ,hogy neked van külső adottságod :):) mert nem mindenki születik annak sőt alig vannak! ami nagy kár..mert szerintem sokkal szebb a természetes vörös mint akármelyik más hajszín ..
a fél karomat adnám egy ilyen nőért/lányért :)
17/F
Egyáltalán meg se forduljon a fejedben olyasmi, hogy átfesd. Nekem nagyon bejön a vörös haj, még inkább ha természetes vörös. :3
Amugy... nem is tartom igazi férfinak azt akiben fel sem ötlik egy vörös nő láttán, hogy vajon lent is ugyanolyan tüzes-e a lány :p szóval a vörös lányokat alapból belengi ennek a kérdésnek az intim légköre :3
23/f
Én imádom a vörös hajat.
Csak azért ne fesd át mert másoknak nem tettszik, de ha mondjuk neked se tettszik akkor fesd át.
Én mindig is vörös hajat szerettem volna :D
Át ne merd festetni...:DDD
16 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!