Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baj, ha egy lánynak "perverz" humora van?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy bármiből képes kihozni valami szexszel kapcsolatos dolgot. Tényleg, bármilyen mondatból, szóból. Ti ezt visszataszítónak találjátok?2012. márc. 21. 21:47
21/28 anonim válasza:
Szerintem ha jó a humorod egyáltalán nem baj...főleg ha nem csak a humorod perverz,hanem Te magad is bevállalós perverz dög vagy akkor még izgalmas is:)
22/28 A kérdező kommentje:
Igen, elég bevállalós is vagyok :D
2012. márc. 25. 22:08
23/28 anonim válasza:
Tehát egy bevállalós,jó humorú,nyitott nyitott lány vagy ,és azt kérdezed baj e:)...én máris beléd szerettem,ne változz,ha vkinek nem tetszik azzal semmit nem vesztesz...:))
24/28 anonim válasza:
fiuk szeretik a perverz lányokat, többek közt én is ;)
25/28 anonim válasza:
Nekem kimondottan tetszik az ha szavakkal izgatjuk egymást!
26/28 anonim válasza:
Egyet értek ezt csakis a jó tulajdonságokhoz lehet sorolni :) amúgy nem hívnak véletlenül Daina-nak? :D
28/28 anonim válasza:
Arra figyelj csak, hogy ha új társaságba keveredsz, akkor először figyeld meg, hogy vevők-e erre a stílusra. Mert ha nem, akkor ciki lehet. Én is ilyen típusú csaj vagyok, és tapasztalatból beszélek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!