Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim nem veszi észre a jeleket?
Figyelt kérdés
Már 3 szor is ugyan azt a jelet leadtam neki de úgy néz ki a sex egyáltalán nem érdekli már az elözö kapcsolata után!
Ismertem azt a csajt csak arra bukot kihasználta a pasimat:@!De mit tegyek h észre vegye?Ha legaláb azt h szeretnék legalább átmeni hozájuk ha már az nem jöhet szóba!
Jövöhéten sátorozni megyünk én ö haverja meg a csaja 3 napra lehet arra szeretné tartogatni?
szerintem hagyd beken,majd mikor satorozni mentek akkor add le a jeleket,szerintem a jovohetig akar varni;)
2009. jún. 13. 09:47
2/11 anonim válasza:
Légy türelmes a fiúddal...vagy ha már tényleg nem bírsz magaddal kérd meg pettingre...majd csak belejön...am...a körmöd hegyével (ha man körmöd...ha nincsen akkor csak az ujjaiddal gyengédden) simogassad...a nyakánál, fülénél, majd lefele:)
sok sikert
2009. jún. 13. 09:49
3/11 anonim válasza:
A pasik nem mindíg vezsik észre a "jeleket" szerintem mond meg neki, hogy mit akarsz
16/F
Menyus
2009. jún. 13. 09:50
4/11 anonim válasza:
Adj egyértelműbb jeleket. :) Egy meghitt bújós estén vagy délutánon simán kezd el egyre szenvedélyesebben simogatni és csókolgatni, ebből már csak rájön hogy mit szeretnél. Ha erre sem lép semmit, akkor kérdezd meg hogy van e valami baj, és beszélgess vele hogy miért nem szeretné. Elképzelhető hogy veled komolyabban gondolja, és nem szeretné ha ugyanaz lenne mint a volt barátnőjével. Légy megértő és kedves. Ha kiönti neked a szívét, akkor add a tudtára, hogy mennyit jelent neked, hogy elmondta... Legfontosabb a bizalom kiépítése onnan minden menni fog magától :)
2009. jún. 13. 09:56
5/11 A kérdező kommentje:
Értem kössy szépen mindegyikötöknek az ucsonak irom h kérdeztem már nem egyszer töle h mi baj meg egyebek de mindig azt mondta h nincs semmi baj és utána meg elment 2 orán át ne is jött a közelembe azt mondta azért mert angulat ember de ezt elmondhata volna már az elsö pillanatol is kezdve
2009. jún. 13. 10:00
6/11 anonim válasza:
Valami biztos hogy nyomja a lelkét. Én is hangulat ember vagyok, de csak úgy nem hagyom ott a páromat. Fiatal a kapcsolatunk, még is tudom hogy bízhatok benne, és hozzá bármikor mehetek. Neki is ezt kéne éreznie. Ne hibáztasd magad, ha az ember egyszer csalódik, akkor nehéz újra felépíteni azt a bizalmat bárki iránt is, amit valamikor valaki iránt érzett. Légy türelmes, adj neki időt, és talán beszélgess vele rengeteget esetleg a szexről is, de ne akkor amikor vágysz rá, hanem egy semleges időpontban, csak úgy...
2009. jún. 13. 10:05
7/11 anonim válasza:
HELLO...figyu volt nálam is ez engem is egy csaj csak alkalmi kapcsira akart de én rájötem..de ez butaság amit itt kérdezel egy férfinak a sex fontos nagyon is, mi nem birunk várni sokat ,,,a srác kivel vagy csak félhet figyelj rám ülj le vele és probálj beszélni a sexröl vele viccként szed elö vagy pedig néz utána a petting-nek tanulmányozd ezzel sikerülhet elöcsalhatod belöle a férfit...csak ölelkezés simogatás olyan pontokon amik révén be is indulhat sok szerencsét =) bizz bennem,,én is srác vagyok 21 éves
2009. jún. 13. 12:37
8/11 anonim válasza:
A férfi nem radar, ami "jeleket vesz". Lehet, hogy nyíltabban kellene kommunikálni vele. Más kérdés, hogy milyen értelemben "pasid" az, akivel nincs szex. Szerintem eleve hibás a szóhasználat itt. Egyelőre barátok vagytok.
2009. jún. 13. 15:16
9/11 A kérdező kommentje:
Az ucsonak irom h elvétve és nem egyember álitja h fiu és lány pasi és nö közt BARÁTSÁG NINCSEN a többi üziironak kössy
2009. jún. 16. 10:47
10/11 anonim válasza:
"nem egyember álitja h fiu és lány pasi és nö közt BARÁTSÁG NINCSEN"
Egy általános állítást egyetlen ellenpélda cáfol. Nekem pl. (29/f) van 2 nő barátom, ismerősi körömben rengeteg fiú/lány barátság van. Ennyit arról, amit "nem egyember" állít.
Nem "pasid" az, akivel beszélgetsz vagy fagyizni jársz. A "pasid" ott kezdődik, hogy lefeküdtetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!