Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyász meg tudja állapotani hogy lefeküdtem valakivel?
sziasztok. kérlek segitetek.:$ anyukám nem tudja hogy lefeküdtem a barátommal, viszont megyek nőgyógyászhoz, és neki sem akarnám elmondani mert tuti elmondja anyának. és oké ha meg kérdezi mondhatom azt hogy nem feküdtem le senkivel ? de hogy nyilván már voltak dolgok, de izééé... és a szüzhártyám már valószinüleg rég nics meg mert nem vérzett amikor lefeküdtünk egyszer se...
irjatok légyszi mert parázok:D
köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. :)
Anyukád tudja, hogy van pasid, meg azt is, hogy fogamzásgátlót akarsz íratni. Szerintem össze tudja kombinálni a doglokat és már kikövetkeztette, hogy mi van. Amúgy az orvos azt látja, hogy átszakadt-e a szűzhártyád vagy sem - azt nem, hogy mitől. De ha megkérdezi, jobban játsz, ha elmondod, mert nem mindegy, hogy a pattanásaidra meg a rendszertelen vérzésedre ír fog.gátlót vagy védekezésre. Ha anyukád nem lesz bent, nem fogja neki elmondani, csak ha anyukád megkérdezi. Hogy akkor el kell-e mondania, nem tudom.
24/l
Ezt mondd el akkor anyudnak, hogy nem bírtál már várni, meg annyira nagy volt a hév, hogy mégis megtörtént, de védekeztetek, s ne haragudjon rád...
Ha le is szid, legalább tudni fogja, mert a sok kis füllentés előbb utóbb bizalmatlanná teszi az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!