Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amelyik fiu a szőkékre bukik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik fiu a szőkékre bukik, az miért?

Figyelt kérdés
Az egyik kérdésre az egyik válaszban volt, hogy valaki csak a szőkéket szereti, innen jött az én kérdésem. Érdekelne miért. Nem rosszindulatból, mert én is az vagyok :)
2009. jún. 12. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
amelyik pasi azt mondja, hogy a szőkékre bukik, gondolom azalatt nem az összes szőke csajt érti (mivel lehet egy lány ronda attól, hogy szőke), hanem inkább a k*rvás jellegű szőkékre gondolt. És abból meg elég sok van. És hogy miért buknak rájuk? Mert a farkuk után mennek.
2009. jún. 12. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Mert a szőke az alapjáraton is rikító szín. Másfelől a hidrogénszőke csajok általában szopósszájúak, szépszeműek, nagymellűek és jóseggűek. A szőkeség az ilyen testi "sznobság" jele, hogy úgy mond :)
2009. jún. 12. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
sztem csak azok a pasik mondják ez, akik nem szeretnek a csajjal beszélgetni, jobb szeretnek a közepébe vágni a dolgoknak, egy szőkével amúgy sem sok mindenről lehet beszélni a cipőkön és a műkörmökön kívül, szóval kérés és (legtöbbször) pénz nélkül kaphatók a szexre :D
2009. jún. 12. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ha valaki azt mondja hogy a szokekre bukik akkor vagy a konnyuveru lanyokat szereti.

Az is lehet hogy sok szep szoket ismer es altalanosit.

2009. jún. 12. 16:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is gondoltam arra, hogy ilyesmik miatt, amiket írtatok, de ma már nem kell szőkének lenni, ahhoz, hogy valaki "könnyen kapható" legyen...(sőt, ha már itt tartunk, sötét hajjal sokkal könnyebb megjátszani, hogy milyen ártatlan valaki, mert mint megszoktátok, a szőkék a qrvák...)

2009. jún. 12. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki a szőkére bukik akkor neki a szőkék jönnek be... Ennyi nincs itt mit túlbonyolítani.

Ugyanezen az elven játszhatjuk, hogy amikor egy nő azt mondja, hogy az idősebb pasikra bukok az álltalába azt jelenti, hogy 14 évesen neki 22 éves kocsival/péntek rendelkező srác kell.

Esetleg amikor azt mondja, hogy túl fontos vagy nekem mint barát az annyit takar, hogy "bárkivel lefeküdnék csak veled nem te gyökér".

Tehát vannak ilyenek, de nem feltétlenül kell minden mondat mögött az átvitt értelmet keresni.

2009. jún. 12. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is igaz amit írtak fent, de tudok még egy másik okról : genetika ! A szőke nőknek fehérebb a bőrük, ez a tisztaság érzetét kelti a férfiakban. ( ugye ilyenkor az ösztönös én kb úgy gondolkodik, h ez a nőstény erős, tiszta, szép ergo egészséges utódokat lehet vele létrehozni)

amúgy ez annyira erős ez az ösztön, h a nagyok azt mondják, h ez is lehet egy kialakuló alapja a rasszizmusnak. (hangsúlyozom, h ez csak ösztön, most már a 21. sz-ban vagyunk)

szerintem meg nem igaz, h a szőkék k**vábbak lennének mint a többi lányok.

én is bukom a szőkékre, de a vörösökre is, meg a félvérekre is, csak jól nézzen ki és legyen jófej .. akkor már kialakúlhat valami ( F/22 )

2009. jún. 12. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Úgy tűnik, most újat fogok mondani. Elméletileg azért, mert a szőkeség a termékenységet jelképezi és autómatikusan vonzódik hozzá a pasik egy része!
2009. jún. 12. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és szerintem se lotyók a szőkék, csak sok pasi jobban szereti a szőkéket és ezért a nők ösztönösen utálják őket mint konkurensek :)
2009. jún. 12. 18:03
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
a második válaszadó leírta.:]
2009. jún. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!