Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni hogy a b. nőm ne kellese magát a pasiknak?
Figyelt kérdés
Nem megcsalás szinten csak szeret flörtölni,de félek hogy egyszer meg fog csalni,tudom hogy szeret meg én is őt beszéltünk vele eről a dologról azt mondja szeretne változni de még nem vettem észre.2012. márc. 19. 01:44
1/9 anonim válasza:
Normális nő nem kelleti magát másoknak.Ha beszéltél vele és tudja,hogy téged ez zavar de továbbra is csinálja akkor nem tisztel.Ha nincs tisztelet nem beszélhetünk szeretetről.
2/9 anonim válasza:
Ha ezt továbbra is hagyod neki és elnézed, csak idő kérdése és valakivel félre fog kefélni.
Legyél férfi b@szd ki!!!
3/9 anonim válasza:
Gondolom fiatal. A fiatal lányok élvezik, hogy tetszenek másoknak. Én ugyanezt csináltam, persze soha nem csaltam volna meg a barátom, csak élveztem, hogy tetszem a körülöttem lévőknek. Aztán egy összeveszésünk alkalmával a barátom lek.rvázott. Na, azóta nem csinálom. 2 éve vagyunk együtt, most már teljes harmóniában.
4/9 anonim válasza:
Önértékelési problémái vannak,szüksége van arra,hogy sokan dícsérjék a külsejét,belsejét.Ezen valamennyit Te is javíthatnád,ha gyakran dícsérgetnéd,pl a haját,ruháját.Flörtölj vele.
Mondj neki ilyeneket:
-Eddig észre sem vettem,hogy milyen jól áll Neked ez a ruha.(Folytasd viccesen) Jajj,biztos azért,mert elvakított a szépséged.:)
Ezeken mindketten jókat fogtok mosolyogni.
6/9 anonim válasza:
csináld azt amit ő,akkor majd észreveszi magát
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez a személyiségéhez tartozik.Egy embert sem lehet megváltoztatni!
8/9 anonim válasza:
mert a nőd egy r0hadék kis qrva!
9/9 anonim válasza:
Ez természetes. Én is úgy gondolom,hogy attól még hogy van pasim,tetszhetek másoknak is. Te ellenkező esetben nem örülnél neki? De azért van egy határ. Nem tudom,hogy milyen mértékben értetted a kelletést,én mindenestre azzal azonosítom,hogy rámászik más pasikra,és kekeckedik velük. Na,ez viszont nem korrekt! Ha ezt csinálja a csajod,beszéld meg vele,hogy hogy esne neki,ha te meg más lányokkal flörtölgetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!