Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért tagadják ha tetszik nekik vki?
Figyelt kérdés
Oké hogy én lány létemre tagadom..de hogy még a fiúk sem merik bevallani..van egy fiú aki tetszik, és én is neki..azonban az egyik közös haverunknak letagadta..szóval miért van az, hogy az ilyen 18-19 éves fiúk jobban félnek mint egy lány? És ha megfigyelitek ide is hasonló korú fiúk jönnek ezzel a panasszal; tetszik, de nem merem bevallani, vagy; hogyan mondjam el neki, mit mondjak neki.. Kérdem én; miért tagadják és miért nem merik bevallani???2012. márc. 17. 22:22
1/7 anonim válasza:
mert...
a, tapasztalatlanok
b, mert gyerekesek még
c, túl jónak tartják a csajt és azt gondolják h ugysem kapnák meg
2/7 anonim válasza:
Én? Nem is tagadom!
Tetszel nekem, szerelmes vagyok beléd! <3
3/7 anonim válasza:
félnek a haverok véleményétől...
4/7 anonim válasza:
"Oké hogy én lány létemre tagadom.."
HÁT...
Valószínűleg ők is azért, amiért te.
Gyerekes dolog.
6/7 Darcy válasza:
1.a kortól függ
2.azok tagadják akinek nem volt még elég csaja hozzá...én már így 100-as rekord után nem kerítek egy csaj hónapokig
3.emberi tulajdonság,elő kell hozni hogy ne tagadja.
7/7 anonim válasza:
-Nem meri felvállalni az érzéseit
-haverjainak nem mer ellentmodnani
-krdezd meg tőle, hátha okosabbak leszünk az igazsággal (kívéve ha elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!