Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
ha ez csaj akkora nagyon ronda
14/27 anonim válasza:
Egyszer valaki sokkal becsapósabb képet küldött. Azon még be is jött a pasi, mert azt hittem nő. De ezen látszik, hogy kis fiú.
15/27 anonim válasza:
Ő az, bár nem ez a kép volt.
16/27 A kérdező kommentje:
Kb 1 honapja hallottam/ lattam eloszor ezt a szamot. Meg sem fordult a fejembe, hogy lany akarmelyik enekes is.
Mindegyik enekes fiu benne.
http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU
Itt pedig a kepen szereplo szemely:
2012. márc. 17. 21:34
17/27 anonim válasza:
az a komoly, hogy azt hiszed lány van a képen, de fiúnak nézed, és kiderül, hogy lány xd
18/27 A kérdező kommentje:
# 15/16
Tehat akkor a kepen fiu van?! De Paddy Kelly (elvileg) a lanyokat szereti. :)
2012. márc. 17. 21:36
19/27 A kérdező kommentje:
Elozo valamit felre ertettel. :) Megneztem a klipet, szentul meg voltam gyozodve, hogy lanyok eneklik. Egyik nap utana neztem, mert gyanus volt, es kiderult, hogy fiu. Tehat nem lany a hosszu haj ellenere.
2012. márc. 17. 21:37
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!