Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen lány?

Figyelt kérdés
szereti a vattacukrot és tud zongorázni. ezen felül nincs fent facebookon. Olyan lánnyal sosem járnék aki neten hirdeti magát.
2012. márc. 17. 00:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Méri Poppins
2012. márc. 17. 00:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki a neten hirdeti magát? :DDDD Te is csak a tankönyvbekben hallottál a közösségi hálókról ugye? :DD

Vagy csak nincs senkid, akit fel tudnál rá venni? :DD

2012. márc. 17. 00:37
 3/15 A kérdező kommentje:
nekem van fészbukom, de a lánynak ne legyenm, erkölcstelen
2012. márc. 17. 00:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nagyanyám pont ilyen
2012. márc. 17. 00:41
 5/15 anonim válasza:

"nincs fent facebookon"

ilyen nincs

2012. márc. 17. 00:41
 6/15 anonim ***** válasza:
én sem vagyok fenn facebookon, de a zongoratudásom sajnos elhanyagolható. talán 1-2 népdal menne... a vattacukrot szeretem
2012. márc. 17. 00:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan középkori felfogás, bár tudom, nem volt még akkor internet. Manapság mindenki fent van valami közösségi oldalon (vagyis 90% legalább), mert sok mindenkivel csak ott lehet tartani a kapcsolatot. Erkölcstelen?? Az, aki félmeztelen képeket rak fel, igen, de millió értelmes lány van, aki nem, nem értem, miért lenne baj. Hímsoviniszta vagy -.- Nekem is van facebookom, de nincs semmilyen kompromittáló fénykép rólam, és barátnőimről, osztálytársaimról, ismerőseimről sem. Akkor is erkölcstelen minden lány? Nevetséges vagy, már bocs.
2012. márc. 17. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:

én nem vagyok a facebookon,de utálom a vattacukrot és

zongorázni csak annyira tudok,hogy menekülnél

2012. márc. 17. 00:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudok zongorázni, szeretem a vattacukrot bár ez nem tudom mért lényeges a fészen meg csak azért vagyok fenn mert nem tudom magam törölni
2012. márc. 17. 01:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
ha te fenn vagy akkor te is hirdeted magad? és neked lehet? bocsi azèrtetlenkedésért én már csak ilyen vagyok :)
2012. márc. 17. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!