Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rairnak facebook-on ugy egy ismeretlen lanyra h "helo lefekudnel velem? " akkor az ciki lenne?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 22:55
11/20 anonim válasza:
"es am h ha azt irnam egy ismeretlen csajnak h "szia jonnel velem dugni es utana szivesen rafosnak a melledre" az mien lenne?:D"
Ezt csinald meg es kuld el nekem a kepet a csaj valaszaval!
12/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Hát én elhajtanálak a pi*csába de van olyan lány aki kapható rá, főleg ha még jól is nézel ki.
15/20 A kérdező kommentje:
ez komolyan csak kitalatuk h ki meri megtenni
es csak viccbol csinalnank nem azert mert tenleg ijen kocsogok vagyunk, mert egyaltalan nem vagyunk azok
csak ugy heccbol kitalatuk h ezt kene csinalni
2012. márc. 16. 23:47
16/20 anonim válasza:
Vicc, nem vicc, te tényleg köcsög vagy, hisz még írni sem tudsz normálisan.
17/20 A kérdező kommentje:
figyelj szerintem nekem nem muszaly tokeletesen tudnom magyarul irni mivel ukrajnaban elek!
2012. márc. 17. 00:50
18/20 anonim válasza:
Ukrajnaban vannak a legjobb nok, de nemhinnem, hogy ilyen cselekkel mukodne a dolog, szal ne egesd a magyar nemzetet elottuk!!! Probalkozz mas modszerekkel.
19/20 A kérdező kommentje:
oks
amugy meg itt eleg randacska csajok vannak
amek csaj meg jol nez ki az meg vagy prosti vagy nemibeteg:D
2012. márc. 17. 13:22
20/20 A kérdező kommentje:
vagy mid2
2012. márc. 17. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!