Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, aki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki azért sikertelen a párkeresésben mert csúnya? (vagy legalábbis azt gondolja magáról)

Figyelt kérdés

Érdekes módon ezen az oldalon már sok fiút láttam, aki azt írta, hogy azért nem volt még barátnője mert csúnya, de lánytól még nem láttam ilyet. Ez véletlen is lehet, ezért kérdezem hogy van-e ilyen lány.

Olyan lányokkal már beszéltem, ismerek olyanokat akiknek súlyproblémáik vannak, és emiatt nehezebben találnak párt, de még nekik is van időnként pasijuk, ők is tudnak valamivel csábítani. És olyan a lányokkal is beszéltem akiknek még idősebb korban sem volt pasijuk, de ők sem említették, hogy a külsejük lenne az ok.

Ezekből az következne, hogy a lányok nem lesznek sikertelenek a párkeresésben, ha csúnyák?

Egyébként tudom, hogy a szépség relatív, és lehet minden lány tetszik valakinek, például én még nem láttam olyan lányt, akit csúnyának mondanék ha ápolt és nem nagyon túlsúlyos. Amikor fentebb a csúnya szót használtam akkor is inkább arra gondoltam, hogy ők annak gondolják magukat, de nem biztos hogy azok.

2012. márc. 16. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Hát én nem vagyok csúnya mégsincs párkapcsolatom már 2,5 éve :(
2012. márc. 17. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Volt idő, amíg úgy gondoltam nem lehet pasim, mert annyira rusnya vagyok. Általánosba és gimiben, egyfolytában azt emlegették a fiúk milyen csúnya vagyok, egyfolytában bántottak. El is hittem nekik, az önbizalmam egyenlő volt a nullával és 19 éves koromig úgy öltözködtem mint egy apáca, a szemöldököm nem szedtem, a hajam az anyám fodrásza csinálta. Aztán elhatároztam nem mehet így tovább, cseten felszedtem egy csúnyácska, de rendkívül szimpatikus fiút. A változás az életemben 4 évvel később akkor történt, mikor elhagyott egy másik lányért. Meg akartam mutatni magamnak és neki, hogy mit veszített. Eljártam szorgalmasan edzeni, új frizurám lett, megtanultam kiszedni a szemöldököm, csinosan, nőiesen öltözködtem, megnőtt az önbizalmam. Sikerült, mikor észrevette újra próbálkozott, fölöslegesen.
2012. márc. 17. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
igen,én is ezt gondolom
2012. márc. 25. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ez butaság, persze a kamaszkor természetes tünete. Több dolog ezzel kapcsolatban:

-Nincs ronda lány, csak lusta. Tehát akinek nem szép a bőre, az alapozza le minden nap, aki kövér, járjon el edzeni. Az előnyös tulajdonságokat kiemelni, az előnyteleneket elfedni. De persze ezt is meg kell tanulni, nem sikerül egyszerre. Esetleg érdemes tanácsot kérni fodrásztól, kozmetikustól.

-A fiúk sem tökéletesek, sőt. Elég sok ronda fiút ismerek, nekik is kell társ.

-Az önbizalom a kisugárzás legfontosabb része. Ha kevésbé vagy szép, de jól érzed magad a bőrödben, akkor mások is vonzónak fognak találni.

-Csak a nagyon elviselhetetlen természetű nők halnak meg aggszűzként. Akármilyen furán fog hangzani, mindenki talál magának társat. Ha nem 15 évesen, akkor majd 25. Nem kell azt hinni, hogyha nincs fiúd, akkor nem vagy értékes ember. Koncentrálj más dolgokra, a tanulásra, a barátaidra, a hobbidra. Majd rádtalál a szerelem, ha nem is számítasz rá.

-Akinek van egy egészséges önkritikája, annak be kell látnia, hogy az igényeket lejjebb kell adni. Az iskola legmenőbb pasija az iskola legmenőbb csajával fog járni. Tudom, hogy mindenkinek van ízlése, de ha valami irreális, akkor nem kell róla ábrándozni, mert csak csalódást szül. Olyan fiút nézzetek ki magatoknak, aki a saját súlycsoportotoknak megfelelő.

Volt az egyetemen egy szobatársam, szegény tényleg borzasztó ronda volt. Az arca csupa pattanás, a haja egy szénaboglya, hozzá még kövér is volt. Hát, én biztos elmentem volna egy fodrászhoz kezdetben, aztán konditerembe. Tudom, hogy nem könnyű lefogyni, de nem is kell rögtön 20-30 kg-t leadni. De a mozgás már eleve jobb közérzetet biztosít, tuti jobban érezte volna magát. Én jártam edzeni, egyszer elhívtam magammal, fél óra után bejelentette, hogy soha többet. Alapozóról még soha nem is hallott. És természetesen fülig szerelmes volt az évfolyam legjóképűbb fiújába. Neki is lett volna udvarlója, de azt meg iszonyú bunkó módon elhajtotta, hogy mit képzel magáról, amilyen ronda. Hát, angyalom, nem nézel te tükörbe?! Hát, neki valóban nehéz lesz pasit találni. Igénytelen és bunkó. Ha nem vagy ilyen, akkor már van esélyed.

2012. márc. 25. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

en mar feladtam. csak nagyon rossz egesz nap hogy nincs senki akire gondolhatok ha unatkozom meg akit erdekel hogy mi tortenik velem.

egyszeruen nem szeretnek az emberek... csak azt nem tudom mit\,, nem vagyok hulye meg gyoker meg szerencsetlen. de senki nem foglalkozik velem. kerulnek az emberek egyreszt azert mert nem vagyok szep. ez ellen sok mimdemt tettem: fodraszhoz jartam, fogyoztam, de nem tudok fogyni mert izombol nem megy..jo az teny hogy par evet letagadhatok ugy nezek ki mint egy 7.dikes de ez nagyon nem jo egy vegzos osztalyban ahol minden lany babaarcu es vekony, csak en nem. ugyerzem mintha porcelanbabak kozt mozognek egesz nap . szval ronda vagyok de nem tudok valtoztatni mar probaltam...

2012. márc. 25. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
nagyon sok lány van itt olyan szerintem
2012. okt. 28. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!