Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire félreérthető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire félreérthető az amit csináltam?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akit nagyon szeretek, de nyáron megismerkedtem egy fiúval akit nagyon kedvelek (csak barátilag).Nyár óta minden nap szinte beszéltünk és sokszor találkoztunk.Sokan mondták, hogy tetszem neki, de én nem vettem komolyan.De a múlthéten találkoztunk és megcsókolt.Egyből elhúztam a fejem és megkérdeztem, hogy ez most mi?Azt mondta, hogy szeret és, hogy tudja, hogy én is őt, mert sokat ölelgettem és amikor vele vagyok csavargatom a hajam és sokat nézek az ő szemébe.

Ha van egy ennyire jó barátom akkor azt szoktam ölelgetni ha találkozunk és ha elköszönünk egymástól és néha közben is.Ezzel csak én vagyok így és ennyire félreérthető?

Szeretem csavargatni a hajam, mindig szoktam.Ez is annyira félreérthető?

Ha a szemembe néz én is az övébe.Ez is szokatlan?

Ezek a dolgok tényleg annyira félreérthetőek?Szerinte volt több is, de ezek a fontosabbak.

2012. márc. 16. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

na ha öt nem zavarja nincs gond. de akkor te se legyél féltékeny.

viszont az uj barátoddal azért lesznek gondok mert ö viszont szerelmes... az én barátságomnál az az elöny hogy ugyebár nem akarunk semmit. de mi felnött emberek vagyunk, én 25, ö meg 33,egy tininél ez sokkal rosszabb mert ott minden pasi egyböl szerelmes lesz,meg forditva is. én legalábbis azt tapasztalom hogy felnött korban könnyebb barátokat szerezni ellenkezö nemböl,és barátként megtartani öket.

de ez egyénfüggö. én kb azon egy százalékba tartozom akinek ez igy jo és ez az elv müködik nálam. de a többi 99 amint itt látod is nagyon elitélei.

3. voltam

2012. márc. 16. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

"Ezzel csak én vagyok így és ennyire félreérthető?"

Ezzel csak te vagy így és a szűzk*rvák.

2012. márc. 16. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, van ennél durvább is...ha a csaj ezeken felül még azt is engedi (meg viszonozza), hogy az arcát meg a combját simogassák, aztán benyomja, hogy ja bocs csak barátkozni akartam...szóval még van hova fejlődnöd :)

De amúgy viccet félre az ilyen viselkedés miatt alakul ki két fajta singli csávó típus, az olyan aki ettől összetörik és nem mer próbálkozni sem, a másik amelyik meg átmegy csajozógépbe...szóval lányok, gondolkozzatok már kicsit a libidón kívül mással is.

2012. márc. 16. 14:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Ő nem tört össze.Vagyis nem vettem észre rajta, igazából elég nagyképű csak velem volt kedves.
2012. márc. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!