Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: szerintetek ciki ha egy 22-éves srác macival alszik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 10:13
13/30 anonim válasza:
Szerintem aranyos :D Én is azzal alszom, mondjuk én párnának használom :D 16/L
14/30 A kérdező kommentje:
igen..cuki vagy :D
17/L
Kössziii :D
2012. márc. 16. 11:13
15/30 anonim válasza:
Nem ciki, ez nagyon aranyos :)
Igaz, én nem plüssökkel alszom, de attól még egyáltalán nem zavar, ha valaki így szokta. Apukám a macskával alszik, az se zavar senkit :D
16/30 anonim válasza:
16 éves lányoknak lehet hogy cuki de egy 25 éves érett nő úgy kiröhög majd hogy kabaré lesz azt nézni majd !
17/30 Normálisvagy? válasza:
Nem ciki, de én cukinak sem mondanám!
Kislányoknak biztos fog tetszeni, de egy komolyabb lánynak már nem olyan biztos! Ezért nem értettem soha, hogy adjunk plüss állatkát a pasinak, mégis mit kezd vele?
18/30 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, egy darabig. Barátnődnek megmutatod, megmondod, hogy néha úgy alszol el, hogy öleled a macit, vagy valami, oké. (Nekem így aranyos is lenne, mosolyognék egyet, nem néznélek hülyének.) De ha például nyaralásra is magaddal viszed, és az se zavar, ha a hotelben a takarítónő meglát/megtalálja, az már az. Főleg ha például a "mézeshetekről" lenne szó. :) A macit ölelgeted a feleséged helyett. (Jó, tudom, biztos nem így lenne, de a takarítónő a hotelben tényleg nagyot nézne. :D )
19/30 full twirl válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!