Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet felgyorsitani a magömlést?
Figyelt kérdés
Figyu!Szeretném megtudni hogy mivel lehet (ha lehet ) felgyorsítani a magömlést hogy végre legyen....2009. jún. 11. 16:15
11/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem egészen vagyok 14.Hanem most töltöm be kb. másfél vagy két hónap múlva.
2010. júl. 3. 00:36
12/12 aszlan válasza:
Szerintem hagyad ugy ne sietezd ha be no a hamar reflex későn bani fogod hagyad minel töb ideig tart anal jobb.későn nem fogol szenvedni azert mert korán el elvezel..en is ot rontotam el most banom hogy hamar el elvezek es nem tudok rajta uralkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!