Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan fiúkról, akiknek a " p*csás " lányok jönnek be akik természetesen vékonyak és 1 kg felesleg sincs rajtuk?

Én annó 49-50kg voltam 24-es karral,most 92kg izmos vagyok,rengeteg munka,lemondás,de sikerült.Én van,hogy napi 11órát is melózok,és este megyek le edzeni van,hogy 11kor,másnap meló és egyetem.Csak cél kérdése.
Nincs idő ez nagyon kamu sztem,nem akarod inkább.Mellette tanulok két nyelvet,mert én is készülök külföldre.

03-15 21:00
Igen, a nincs idő lehet csak kifogás (de ha pl 1 anya egyedül neveli a kicsi gyerekét, és nincs segítség, hogy nagymama vagy a flancos bébiszitter majd vigyáz rá, míg anyuci elugrik a kondiba, akkor lehet, mégse az... És nem magamról beszélek; de van ilyen.)
Viszont a nincs pénz az nem hinném, hogy ide sorolható, a mindenkinek arra van pènze, amire akarja szövegedet lenyelheted a szoftvereiddel együtt, mikor többen vannak, mint gondolnánk, akik örülnek ha a számlákat kifizetik, és esznek, amire jut a maradék pénzből, nemhogy még konditerem, szoli, műköröm, meg szilikon...
És nem kell ahhoz tanulatlan bunkónak lenni, hogy ne legyen jó állás meg pènz, sokan 2 diplomával is nyomorognak, nem találnak munkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!