Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú megkóstolja legalább egyszer a saját spermáját?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 21:05
12/20 anonim válasza:
Egészségedre! Osszehasonlíthatnád az enyémmel.
13/20 anonim válasza:
Én is megkóstoltam. Egyáltalán nem volt sós, olyan semleges :D nekem a kókusz jutott róla az eszembe valahogy :o :D nem rossz xd pedig normálisan ettem nem ittam alkoholt xd
14/20 anonim válasza:
Én igen! A partnerem szájába élvezve szoktunk utójátékként smárolni, és így jut nekem is belőle.
32 f
15/20 anonim válasza:
Van, aki még másokét is :PPPPPP
16/20 anonim válasza:
Ezt a hü..eséget honnan vetted?
17/20 anonim válasza:
én már kóstoltam a sajátomat és egész kellemes íze van az enyémnek legalább is így tapasztaltam
18/20 anonim válasza:
Én kóstoltam, vagy inkább az akkori teljes mennyiséget lenyeltem, a kezemmel tettem a számba. Nem volt semmi különös vagy rossz benne. Egy privát, magamnak tett "fogadásból" tettem meg: állás megkapásához kötöttem, hogy megteszem. Így volt egy kényszer bennem.
Azóta többször próbáltam már megtenni, és a maszturbálás során végig eszemben volt, hogy újra kóstolom, lenyelem, de amikor "elmegyek", valahogy mindig elmegy az óhajom.
Azért nem mondtam le róla, lehet, hogy ismét kellene valami privát "fogadás" saját magam felé.
19/20 TentPreton válasza:
Szerintem igen, csak sokan letagadják. Nem gáz, ettől még nem lesz valaki meleg. 13 voltam, amikor elkezdtem maszturbálni. A szüleim és hugom elől a vécébe zárkóztam ilyenkor. A vécépapír a spermától ráragadt a farkamra, nem volt jó megoldás úgy letörölni. Egyszer arra gondoltam, hogy végülis a lányok többsége szereti lenyelni, vajon milyen lehet... Ezután rászoktam. Hozzáteszem, hogy továbbra is a lányokat szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!