Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek csak 12-13 ott lent az már eláshatja magát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:43
1/8 anonim válasza:
Inkább azért ásd el magad mert felteszed ugyan azt a kérdést már 20000.jére is. Én cikisnek érezném, de a nőknek tökmind1
2/8 anonim válasza:
ne ásd el magad,szerintem ez egy tök átlagos méret.aki meg azt mondja hogy 20 fölötti az átlag akkor kiváncsi vok hány férfinak van 20 vagy a fölötti mérete.amugy meg komolyan nem a méret a lényeg.tudom a férfiaknak az a fontos,olyan mint nálunk nöknél a mell nagyság de komolyan egy kis mellü nö is nö,nem???nyugi ugyhogy
3/8 anonim válasza:
az en 10 cm semmel a baratnom meg van elegedve nem kell nagyobb neki mert kicsi neki is ott lent
akiknek 20 cm res az foglalkozon lovakkal
4/8 anonim válasza:
Uccsó : Nem savanyú egy kicsit az a szőlő ? -.-
5/8 anonim válasza:
igazán nem az számít, de ezt már annyiszor leírtuk. a nőknek kb 3-4 cmre van a G-pontja, ha addig elér, akkor nincs gáz :) azzal sokkal inkább gondban vagyunk ha csak 5 percig bírjátok.
6/8 anonim válasza:
Dehogy is.Nekem személy szerint megfelel az ekkora.
7/8 anonim válasza:
Az áshatja el magát, aki ezen röhögni tud.
8/8 anonim válasza:
A g-pont 3-4 cm-re van,6cm-rel is lehet gyereketcsinálmi..
ha 1 nö szeret akkor nem a méret a fontos!!! Ha valaki igazán szeret még akkor se hagy el ha 9-10cm.aki meg azt nézi azt te hagyd el mert ugy sem lesz hosszu tavu a kapcsolat tehat azt az illetot nem te érdekled hanem a farkad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!