Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktátok nézni a fiúk kezét? Körmét, ujjait esetleg? Elárul ez valamit?
Én mindig a kezét nézem meg először mindenkinek. Én úgy vagyok vele, ha a keze nem tiszta, akkor nyilván való, hogy magára sem ad valami sokat. Nekem legalábbis ez a véleményem. :)
18/L
Igen.A szem,mosoly után ez jön nálam.
Sok mindenről árulkodik a szép,ápolt kéz,természetesen,ugyanúgy,mint egy nőnél.De én rosszlány vagyok ám.Nem állok meg a kézfejnél.Az egész karját nézem.
a párom a legjobb férfi akivel eddig találkoztam és bizony a keze nem épp a legtisztább, mivel állandóan szerel és az olaj nem jön csak úgy le
Egy olajos kéz max azt árulja el az emberről, hogy sokat dolgozik olajos maszatos dolgokkal
Nyilván taszít, ha koszos a keze, de azt egy ismerős férfin csak úgy venném észre, ha olyan helyre teszi, pl asztalra és ott szem elé kerülne.
Ha tetszik valaki, neki tudatosan megnézem a kezét, de csak vágyból adódóan, hogy de jó lenne fogni, megsimogatni. :)
23/N
:)
Irodalmat,gondolhatod,nem kapa van a kezében:))))
:)))
Ti is mindig a kezét bámuljátok?:)
Nálunk már volt,hogy észrevette és zavarba jött,szegény.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!