Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít vagy mennyit számít hogy hogy néz ki a nő nemiszerve?
Szia!
Amíg van rajta egy lyuk, és tudod élvezni, addig nincs gond.
Komolyra fordítva a szót, kimutatások szerint a nők harmada-fele elégedetlen a nemiszerve formájával, úgy érzi, hogy ez nem normális. Ez nem igaz. Vannak rendellenességek, de ezek nem azok, hogy például a szeméremajkak aszimmetrikusak, vagy nagyobbak/kisebbek. Erre van plasztikai műtét is, viszont az azon áteső nők szexuális étvágya jelentősen csökken (mondhatni drasztikusan), sőt még értelme sincs. Nagyjából olyan, mintha zavarna, hogy mondjuk egyik kezed/lábad nagyobb a másiknál, és ezért levágnád a felesleget. Remélem eléggé szemléletes a hasonlat.
Visszatérve az eredeti gondolathoz, ha élvezni tudod magad/mások érintését, és úgy nagy vonalakban megvannak a szükséges részek, akkor tökéletes a női nemiszerv.
ez a válasz most kicsit megnyugtatott:)köszönöm.
amugy nekem az nem tetszik ez enyémbe hogy negyobbak a szemérem ajkakk..:S
Nem'tom ti lányok miért vagytok ezen kiakadva. Én egyszerűen imádom az ilyen formájú puncikat. A mostani barátnőmnek koránt sincs ilyen. De azt is nagyon-nagyon szeretem.
Fiúk is aggódnak, hogy kicsi, nagy, vagy görbe. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy tudja használni.
32/F
Egyáltalán nem zavar semmiféle forma. Minek kell ilyen hülyeségeken gondolkozni? :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!