Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít vagy mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít vagy mennyit számít hogy hogy néz ki a nő nemiszerve?

Figyelt kérdés
nem a szőrzetre gondolok..
2009. jún. 10. 20:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
hát néha igen .mért neked milyen ?16/L
2009. jún. 10. 21:01
 2/22 anonim válasza:
96%

Szia!

Amíg van rajta egy lyuk, és tudod élvezni, addig nincs gond.

Komolyra fordítva a szót, kimutatások szerint a nők harmada-fele elégedetlen a nemiszerve formájával, úgy érzi, hogy ez nem normális. Ez nem igaz. Vannak rendellenességek, de ezek nem azok, hogy például a szeméremajkak aszimmetrikusak, vagy nagyobbak/kisebbek. Erre van plasztikai műtét is, viszont az azon áteső nők szexuális étvágya jelentősen csökken (mondhatni drasztikusan), sőt még értelme sincs. Nagyjából olyan, mintha zavarna, hogy mondjuk egyik kezed/lábad nagyobb a másiknál, és ezért levágnád a felesleget. Remélem eléggé szemléletes a hasonlat.

Visszatérve az eredeti gondolathoz, ha élvezni tudod magad/mások érintését, és úgy nagy vonalakban megvannak a szükséges részek, akkor tökéletes a női nemiszerv.

2009. jún. 10. 21:03
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Én fiúként azt mondhatom, hogy nem. Ha már odáig eljuttok, akkor hidd el, nem számít!
2009. jún. 10. 21:04
 4/22 A kérdező kommentje:

ez a válasz most kicsit megnyugtatott:)köszönöm.

amugy nekem az nem tetszik ez enyémbe hogy negyobbak a szemérem ajkakk..:S

2009. jún. 10. 21:07
 5/22 A kérdező kommentje:
oks köszönöm a gyors válaszokat.:) és most megnygodtam.:D
2009. jún. 10. 21:08
 6/22 anonim válasza:
94%

Nem'tom ti lányok miért vagytok ezen kiakadva. Én egyszerűen imádom az ilyen formájú puncikat. A mostani barátnőmnek koránt sincs ilyen. De azt is nagyon-nagyon szeretem.

Fiúk is aggódnak, hogy kicsi, nagy, vagy görbe. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy tudja használni.

32/F

2009. jún. 10. 21:31
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem zavar semmiféle forma. Minek kell ilyen hülyeségeken gondolkozni? :D

19F

2009. jún. 10. 21:54
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
nekem régen kizárólag azok tetszettek ami ilyen teljesen zárt, tehát a szeméremajkak sem látszódnak ki, de már elmúlt ez, és változó hogy milyen tetszik. Csak jó meleg legyen ;)
2009. jún. 10. 22:02
 9/22 A kérdező kommentje:
értem:D
2009. jún. 13. 18:29
 10/22 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen :D
2009. aug. 4. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!