Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA tetszik egy F/N akkor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA tetszik egy F/N akkor hogy hajtasz rá?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a kerülőutakat. Ha kell valaki, elég egyértelműen jelzek felé. A pasik egyébként sem értenek a jelekből,meg a célzásokból. Ez eddig bevált.

28/N

2009. jún. 10. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

megmosakszom, megfésülködök, beragasztom a fogaim és rámosolygok.

Amúgy meg volt olyan kapcsolatom, amit úgy indítottamm, hogy megkérdeztem a pasitól: lefekszel velem?

De ez csak 1 eset volt. Más esetben igyekszem összebarátkozni vele, csinosan öltözöm (mondjuk erre mindig törekszem), nem mutatok mást mint amilyen valójában vagyok, mert ha csak egy álracba szeret bele, akkor nekem már régen rossz, mert nem tudom megtartani. Ja, és mivel a férfiaknak nem lehet virágot adni udvarlás céljából, meg szoktam dícsérni, hogy milyen okos, reális gondolkodású.... tanácsot kérek tőle, satöbbi.

2009. jún. 10. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...én nő vagyok.Egy férfinál elég egy szép mosoly,vagy épp kölcsönkérem az öngyujtóját,ha a mellettem lévő asztalnál ül,és persze ugy adom vissza,hogy a telefonszámom mellékelve van...(olyan is volt,hogy szemceruzával ráirtam)

ha már ismerem,akkor addig sopánkodok,hogy milyen rég voltam strandon,amig fel nem ajánlja h menjünk el együtt.-a strandon aztán lehet nyomulni,meg "véletlenül hozzáérni egymás lábához" a viz alatt...

Ilyenek...sok sikert!:)

2009. jún. 10. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Első: :XDXD

Az úthenger nekem is eszembe jutott.... hát így jártam, te meg be is írtad :) Király vagy! :) XD

2009. jún. 10. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

18:32 :)

és ez a sopánkodás bejön? Én úgy vettem észre, a pasik nem szeretik a sopánkodós csajokat. Nekem sose jött be. Valamit biztos rosszul csináltam :)

2009. jún. 10. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélgetni kezdek az illetővel, keresem a társaságát de soha nem akaszkodóan. "Támadni" akkor támadok, ha tudom, hogy biztos nyerő a helyzet :D A páromat annak idején elkísértem a városban pár helyre, amikről nem tudta, hogy hol vannak (egyetemistaként idegen volt a hely), aztán együtt jártunk órákra, esténként szórakozni. Ilyenek. És akkor egyik este meg igyekeztem a közelében lenni, táncolni ha táncolt - szóval egyértelműen jelezni. Aztán leültem és vártam, hogy történjen valami. Történt is, táncoltunk, összegabalyodtunk és azóta is együtt vagyunk :)
2009. jún. 10. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én neten hoditottam meg a barátnőmet, meg is adta a számát 1 hét után a neten. Azóta is (lassan 1,5 éve) tökéletes párkapcsolatban vagyunk.
2009. jún. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!