Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha barátnőméknél szinte felzabálok mindent?
ma is erre volt példa ,mondjuk ma nem ettem hanem megittam egy csomó tejet , minimum egy litert.
Szégyellem magam ,ez miatt .De jogos nem ,hogy bűnhődjek?
ESKÜSZÖM MINDIG MEG TUDNAK ITT LEPNI ÚJ KÉRÉDSEKKEL :))
ha otthon nincs mit enni akkor megérteném....de amúgy te egy viziló vagy vagy csak mindig éhes vagy nincs mit enni otthon??
Mekkora már :D
Nappal kizabálod őket a vagyonukból, éjjel meg dugod a kislányukat....
Szégyelld magad!
XDDDDD
Ha őket nem zavarja. :D Barátom anyja ilyen tyúkanyó 450 fős személyzetre főz, és töm, hogy egyél egyél egyél, na itt biztos jól ellennél. :D
Kár, hogy amúgy nem nagyon ízlik a főztje, szóval én főleg itthon eszek, és csak későn megyek át, hogy ne tűnjön fel neki. :D
nem arról van szó ,hogy itthon nincs mit enni ,csak ott mikor ott vagyok akkor mindig mondják ,hogy egyek bátran ,nem kövérek meg én se , de szeretek enni . Szóval kicsit bátrabb lettem , azt hiszem egy jó darabig még vizet se fogadok el!!!!
áhh ekkora állatságot is csak én vagyok képes csinálni .
Hát tudod,ha kínálnak illik elfogadni,de tényleg nem szép dolog megenni a konyhájukat.
Ne "emészd magad",már megetted amit tudtál:)
Legközelebb,ha mész,viszel nekik egy tál sütit,bonbont,csokit vagy ami tetszik.De akár a tejet is meghozhatod nekik:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!