Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 15-17 évesek körében a jó csajok ilyenek?
Miért van az, hogy a 15-17 évesek körében majdnem minden jó csaj lenéző, bunkó a pasikkal, és ezt azzal magyarázzák a legtöbben hogy:"mert megtehetem"
Tisztelet anak a nagyon kevés kivételnek.
Mert túl sok visszajelzést kaptak, hogy ők milyen szépek meg így meg úgy.. és emiatt beképzelték, hogy őket mindenki szereti, ezért lehet lenéző,(mert szerintem bunkónak könnyebb lenni mint segítőkésznek kedvesnek és aranyosnak) nem érdekli, hogy más mit gondol róla.. úgy is lesz jó pár papucs akik továbbra is nyalnak nekik.. És nekik az kell..
Ez a szerény véleményem
Mert azt hiszik, ettől "menőbbek", pedig csak szánalmasabbak, és akinek van esze, az az ilyeneket le**arja, mert ha foglalkoznak velük, attól csak mégnagyobb egójuk lesz.
Szerintem jobban teszed, ha nem foglalkozol velük, keresztülnézel rajtuk, csak akkor fognak magukba szállni...
Én nem ilyen vagyok,mert nem vagyok elszállva magamtól.(szerencsére)
Szerintem azért mert ha egy pasi elmondja egy csajnak h tetszik neki akkor azzal azt hiszi hogy a 'kezében van minden a csajnak.'És kihasználja a helyzetet,mert ezzel a pasi kicsit meggyengült,hogy elmondta az érzéseit.
Nem minden jó csaj bunkó és lenéző, csak az ilyenek feltűnőbbek.
De én neked csendben megmondanám, hogy attól még mert az ismeretlen jött-mentekkel bunkó, nem jelenti azt, hogy mindenkivel az.
Én év elején belecsöppentem egy új osztályba, ahol volt egy csomó ilyen kis picsus (: Mára pedig kiderült, hogy éppen ők azok, akik nem hazudnak az arcodba, nem vernek át, megtartják a titkaid, kedvesek, segítőkészek ás kiállnak a másikért. Mikor a többi kis szende szűz vetít, hazudik, átver..
Ezért szerintem ez csak egy álca és a mai nagyszerű divat része ilyen korban.
Kivönik ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!