Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 15-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 15-17 évesek körében a jó csajok ilyenek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a 15-17 évesek körében majdnem minden jó csaj lenéző, bunkó a pasikkal, és ezt azzal magyarázzák a legtöbben hogy:"mert megtehetem"

Tisztelet anak a nagyon kevés kivételnek.

2009. jún. 10. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Elvannak szállva meguktól...nem tudják jómondjukban mit csináljanak már... azt hiszik nekik mindent szabad
2009. jún. 10. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
felénk csak ilyenek vannak, utálom a beképzelt sznobokat és azok akik lenézik a másikat
2009. jún. 10. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Mert túl sok visszajelzést kaptak, hogy ők milyen szépek meg így meg úgy.. és emiatt beképzelték, hogy őket mindenki szereti, ezért lehet lenéző,(mert szerintem bunkónak könnyebb lenni mint segítőkésznek kedvesnek és aranyosnak) nem érdekli, hogy más mit gondol róla.. úgy is lesz jó pár papucs akik továbbra is nyalnak nekik.. És nekik az kell..

Ez a szerény véleményem

2009. jún. 10. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert nem találkoznak igazi férfival és megtehetik. Keménynek kell lenni, nem panaszkodni.
2009. jún. 10. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Mert azt hiszik, ettől "menőbbek", pedig csak szánalmasabbak, és akinek van esze, az az ilyeneket le**arja, mert ha foglalkoznak velük, attól csak mégnagyobb egójuk lesz.

Szerintem jobban teszed, ha nem foglalkozol velük, keresztülnézel rajtuk, csak akkor fognak magukba szállni...

2009. jún. 10. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

Én nem ilyen vagyok,mert nem vagyok elszállva magamtól.(szerencsére)

Szerintem azért mert ha egy pasi elmondja egy csajnak h tetszik neki akkor azzal azt hiszi hogy a 'kezében van minden a csajnak.'És kihasználja a helyzetet,mert ezzel a pasi kicsit meggyengült,hogy elmondta az érzéseit.

2009. jún. 10. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Manapság ez számít "menőnek" és nagyon, de nagyon nem jól van ez így. Nekem is voltak ilyen barátnőim annó, viszont mindig kilógtam a sorból, mert sosem tudtam volna olyan lenni mint ők. Nem is értettem, hogy egy lánynak miért kell úgy viselkedni, mint egy sznob. Én sosem tudnék csak azért durván, lenézően viselkedni egy pasival mert "megtehetem". Sajnos nem igazán lehet az ilyen lányokkal mit tenni, mert ha szólsz nekik, akkor meg te vagy a rossz. De ha ez vigasztal nem lesz ez már mindig így. Az egyetemen már sokkal kevesebb ilyen csajjal fogsz találkozni.
2009. jún. 10. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Én 17éves nő vagyok,vagy mi a fene...XD és sztem a legtöbb nő pontosabban **** ilyen beképzelt szarkeverő egoista bunkók...én mondjuk ezeknek a fordított verziója vagyok úgymond én nem a fiúkat szidom...hanem magamat...valahogy ha őket meg engem átlagolnánk lehet az lenne a tökéletes nő? én ha nekem azt mondják szép vagy azzal reagálok hogy te meg akkor vak :D...meg hasonlók...ezis bunkóság...tudom...de ez vanXD
2009. jún. 10. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket jól be kell oltani, és megalázni. Nyugodtan szólj be nekik az utcán, nem szégyen.
2009. jún. 10. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem minden jó csaj bunkó és lenéző, csak az ilyenek feltűnőbbek.

De én neked csendben megmondanám, hogy attól még mert az ismeretlen jött-mentekkel bunkó, nem jelenti azt, hogy mindenkivel az.

Én év elején belecsöppentem egy új osztályba, ahol volt egy csomó ilyen kis picsus (: Mára pedig kiderült, hogy éppen ők azok, akik nem hazudnak az arcodba, nem vernek át, megtartják a titkaid, kedvesek, segítőkészek ás kiállnak a másikért. Mikor a többi kis szende szűz vetít, hazudik, átver..

Ezért szerintem ez csak egy álca és a mai nagyszerű divat része ilyen korban.

Kivönik ((:

2009. jún. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!