Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak, ebben az esetben miket gondoltok, miért tesztek ilyet? (Többi alul. )
Ha van egy nő, akivel jóban vagytok, nincs köztetek kapcsolat, sem szex, csak napi szinten keresitek egymást telefonon, mert távol éltek a másiktól.
Tudjátok, hogy a nő bolondul értetek, ti is kedvelitek, hiszen keresitek őt, de mégsem teszitek meg a kellő lépést.
Na most teszem fel, a nő besokall, párszor nem fogadja a hívásaidat. Nem veszi fel, vissza nem hív.
Majd pár nappal később ír nektek, kedvesen érdeklődik stb.
Ilyenkor miért nem írtok vissza, mi az oka? A sértődöttség, vagy ennyire nem érdekel a személy?
"Tudjátok, hogy a nő bolondul értetek"
honnan? én is, és jópár ismerősöm nehezen olvas a "jelekből", attól, hogy te meg vagy róla győződve, hogy tisztában van a vágyaiddal, még elképzelhető, hogy nem így van...még szerinted is: #7 "Ő talán barátnak tart".
azért nem válaszol, mert te se tetted. ha te így, ő is így. ez nem szórakozás, ez kölcsönösség.
ha taszít a félénksége, vagy az ostobasága (mert nem tudja mit érzel), vagy a női becsületed, tartásod (képzete) fontosabb, mint egy kapcsolat, ne vedd fel ÉS ne írj, ne hívd, hanem lépj túl rajta. csak lesz más, aki nem csak tetszik, de még mozdulnod sem kell érte, nem? csak fogadni a közeledését, ahogy azt egy NŐnek illik. akinek FÉRFI kell. mert te NŐ vagy, ugye?
Nem látod a hátteret!
Én nagyon is, hogy megaláztam magam, ahogy nő társaim mondanák.
Elmondtam mennyire fontos nekem, de ő erre nem volt képes reagálni még annyit sem, hogy bocs NEM!
Ehelyett hívott minden nap, tudod milyen érzés ez? Összezavar. Azt hiszed nem akar téged, mert úgy tesz, mintha nem is mondtad volna. De mégis azt gondolod, de mégis, hiszen ennek ellenére hív, keres.
Van egy pont amikor kibukik az ember és feladja. Én azt tettem, amikor nem vettem fel, el akartam felejteni, de nem gondoltam, hogy így fog hiányozni és képtelen leszek rá.
Tudom, hogy megérdemlem, de eveszíteni nem akarom, bár soha nem is volt az enyém.. :(
Nem akarok bocsánatot kérni, én csak azt kérdeztem, hogy ezt szerintetek azért kapom-e, mert szemét voltam, nem vettem fel sorozatban a telefont, amikor hívott?
Ebben miért csorbul a női becsület? Szerintem néha mi is tehetünk a férfiért, nem csak ő értünk, egy kapcsolat is a kölcsönös adok-kapokon alapul.
Szerintem mi mar beszelgettunk errol, kerdezo...:)
En 2 megoldast latok igazabol:
1. Ha tenyleg annyira nagyon szeretnel vele lenni, vagy legalabb korrekt valaszokat kapni (mert mondjuk egy "bocs, de nem"-nek is jobban orulnel, mint a folyamatos bizonytalansagnak), akkor rakerdezhetsz nala utoljara. Esetleg felhozhatod neki, hogy korabban te tudomasara hoztad, hogy tobbet szeretnel tole, de o nem reagalt semmit es ezt nem tartod fair dolognak... erre mar csak fog valamit valaszolni!
2. Ez Gergo_30F javaslata es igazabol en is ezzel ertek egyet: hagyd a francba! Ha te konkretan kiontotted neki mar egyszer a szived, o meg nem reagalt ra semmit, csak ugyanugy hivogatott, mintha semmi sem tortent volna, akkor nincs vele tobb dolgod szerintem.
Minden kapcsolatot szakits meg vele es felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!