Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt ti hülyítésnek vennétek, vagy szerintetek is túloz a srác?
Szóval tetszem egy srácnak ő ezt el is mondta nekem, de én nem akarok tőle semmit. Két hónapig ismerkedtünk és a végén közöltem vele, hogy csak barátként tekintek rá. Erre le lettem tolva, hogy miért voltam még a végén is félreérthető, és azt mondta hogy hülyítettem még a végén is. Mert volt, hogy én is bókoltam neki, vagy kértem hogy mondjon már nekem valami szépet. :):) Meg volt még a végén megbeszélve egy közös program amit lefújtam. Azt is fájlalta, hogy miért mondok akkor olyanokat, hogy összeköltöznék vele, ha semmit nem akarok tőle. Szerintem ezeket azért még túlzás lenne hülyítésnek venni. Szerintetek?
23L
2-es válaszoló, akkor a férfiak miért csinálják ugyanezt, ha ez tipikus női dolog? Magyarázd már meg, hogy engem miért hülyített egy srác 3hónapig, miért beszélt a jövőnkről és miért mondta, hogy majd 2 gyereket szeretne tőlem, miközben ő csak barátnak gondolt. Félreértés ne essék, nem hibáztatom őt, nem lett belém szerelmes, ennyi. De könyörgöm ez nem tipikus női dolog, a férfiak is tudnak ugyanúgy szemetek lenni mint a nők, nem kell szentnek titulálni magad, és elítélni másokat, csak mert az illető nő! Később jött rá, hogy nem tud belé szeretni és ehhez meg kellett ismernie, viszont megértem a srácot is, mert biztos nem esett neki jól.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!