Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha meztelenül mászkálok kora reggel?
A barátnőmmel összeköltöztünk nem rég , és nekem vannak ilyen idióta szokásaim ,hogy mikor felkellek kimegyek a fürdőszobába és ott leveszem a pizsamát ,aztán kimegyek meztelenül a kávéért miközben a barátnőm főzi a kávét!Nem kérdeztem rá ,hogy mekkora állat vagyok , de láttam rajta ,hogy kicsit elgondolkodott ..
veletek volt már ilyen helyzet ?
Ha már összeköltöztetek, feltételezem, hogy látott már meztelenül :D Szóval miért is lenne gáz?
Mi még nem élünk együtt a párommal (bár tervezzük az összeköltözést), de ha nála vagyok, mi is mászkálunk meztelenül. Nincs ebben semmi rossz.
De ha úgy érzed, hogy ez a barátnődet zavarja, kérdezd meg tőle. Mondd, hogy te megszoktad, hogy így kezdődik a reggel, de legutóbb láttad rajta, hogy furán nézett rád, zavarja a pucérságod? Vagy valahogy így...
Én is meztelenül szoktam reggelente mászkálni a lakásban. Meztelenül alszom, és ha jó idö van nem az öltözködés az első :) Kávéfözés, reggeli :)
Ha meg van rá lehetőség akkor vanolyan is, hogy egésznap meztelen maradok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!