Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
Nem nő a szöröm pedig már 21 éves és kicsit szerintem gyerekes mert mindig azt mondják hogy 15-nek nézzek ki privátban küldök képet

2012. márc. 9. 21:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak,nem nézel ki rosszul.

Szerintem kifejezetten helyes vagy.

2012. márc. 9. 21:31
 32/47 anonim ***** válasza:
46%

jajj de jó h valaki kitette

igen, elég szarul nézl ki, sorry

2012. márc. 9. 21:31
 33/47 A kérdező kommentje:

Itt is csak bántotok meg minden nem is szeretek kivéve 1, 2,

Ezért már túl késő már itt a Janika ( Dönci ) szerintem után mmegölöm magam :( De előtte még hintázok egyet :D

2012. márc. 9. 21:37
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Hűűűha, hát tényleg nem, de attól még lehet barátnőd is... még szép hogy lehet... fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, én "megszerettem" magam... vannak azért gondjaim, de ha nem is vagyok magammal megelégedve, (erőnlétem fizikai "teherbírásom) edzek stb. Tavaj sokkal jobban megvoltam magamma lelégedve rugalmas, kiegyensúlyozott voltam, de az a sok redvás energiaital... nem egészséges... Senki sem tökéletes, nekem is vannak hibáim, óóóó még mennyi... szóval kicsit tanulmányozd magad, és lassan megleszel magaddal elégedve, az önbizalmad is nőni fog. Összpontosíts arra, amilyennek látni szeretnéd magad, akár gondolatban, és itt nem a kinézetre gondolok. Kisugárzás... az emberek azt rögtön észreveszik, és önbizalom, kiegyenesedett járás, kiegyensúlyozottság, rugalmasság:D "gondtalanság" optimizmus, stb én például legtöbbször jókedvű mosolygós vagyok, emiatt munkahelyen is kérdezték már, : Te mi a f*sznak örülsz mindíg?????! xD szóval szeresd magadat, addig más sem fog megszeretni:) sok szerencsét:D 20/F
2012. márc. 9. 21:37
 35/47 anonim ***** válasza:
JÉZUSOM! MUnkatársam beceneve (DÖnci) DIK:D
2012. márc. 9. 21:38
 36/47 A kérdező kommentje:
utolsó ő hány kiló mert az enyém 178 kg szóval elég pufi :D
2012. márc. 9. 21:40
 37/47 anonim ***** válasza:
mittomén amúgy tanuló vagyok.. végzős xD de hülye mint a s*gg:D
2012. márc. 9. 21:42
 38/47 A kérdező kommentje:
Én is hülye vagyok csak matekból vagyok király :D meg a hintázásban :D
2012. márc. 9. 21:45
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ennyire túlspilázni a dolgot Ákos. Az egy dolog, hogy még az általános iskolában is tárt karokkal várnának téged, az meg a másik, hogy az írási stílusod, még a látszólagos életkorod szintjét sem üti meg, mondom én ezt a magam 17 évével. Sajnos az a helyzet, hogy nem kell önsajnálatba esned, az biztos hogy egyszer nálad is beindul az elmaradt növekedési, és elsődleges nemi jegyek fejlődéséért felelős hormonok "megjelenése", mivel 25 év felett még nem nagyon láttam senki emberfiát férfias arcszőrzet nélkül. Csajozni meg tudsz így is, csak belenézel a lány szemébe, és mondasz egy életkort, ami reálisan hangzik.
2012. márc. 9. 21:46
 40/47 anonim ***** válasza:

Hát szerintem semmi gond veled, annyi, hogy fiatalos vagy.

Én ennek csak örülnék, sőt, örülj, hogy nem kell hetente 2x borotválkoznod... engem nagyon idegesít :D

A kinézeteddel sincs baj, a kor meg csak 1 szám, szerintem jó vagy így és kész...

Meg ha belegondolsz , jobb ez mintha troll fejed lenne :D...

2012. márc. 9. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!