Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vigyek a barátnőm anyukájának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek a barátnőm anyukájának nőnapra virágot? (Lent)

Figyelt kérdés
Szombaton fogunk találkozni a barátnőmmel, és azon tanakodtam, hogy ha neki viszek egy szál rózsát akkor az anyukájának vigyek vmilyen virágot, és ha igen akkor milyet? 14/F Most leszünk 4hónaposak a barátnőmmel.
2012. márc. 8. 17:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bombont nőnek nem minden esetben jó ötlet. Inkább vegyél anyukának valami cserepes növényt. Szerintem jobban értékelni fogja, mint a bombont.
2012. márc. 8. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:

vegyél az anyósnak valamilyen diszdobozt pl. Raffaello

barátnődnek meg egy szál rózsát meg egy táblacsokit :)

amúgy nagyon cuki vagy ^^

2012. márc. 8. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen a rafaello is nagyon jó :)
2012. márc. 8. 17:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek bunkónak nézne az anyukája, ha nem vinnék neki?(Félreértés ne essék vini fogok neki)
2012. márc. 8. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Vegyél az anyukának egy szál szegfűt, vagy egy szál sárga rózsát, a barátnődnek meg egy szál vörös rózsát!

Én úgy szoktam, hogy simán rózsát kérek celofán stb. nélkűl rezgővel. (a rezgő ilyen fehér virágos diszítőelem, nagyon jól passzol a rózsához!)

A kettő kb. 1000- 1500 ft- bol meg kell hogy legyen!

2012. márc. 8. 17:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Kb. így néz ki a rózsa rezgővel:

[link]

2012. márc. 8. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, egyet értek #12-vel és #15-tel :)
2012. márc. 8. 18:03
 18/20 Hanariko ***** válasza:
ha viszel neki miért kérdezgeted hogy bunkó lennél-e ha nem? Nem, nem lennél kőbunkó kifejezetten de erősen ILLIK!!!!
2012. márc. 8. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Na, vittél rezgős rózsát?
2012. márc. 10. 09:50
 20/20 anonim válasza:
hát ez beszarás!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDD
2012. márc. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!