Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sms-t írjak neki holnap reggel?
Hnap leszünk 10 hónaposak a barátommal.Minden reggel írunk egymásnak meg este is.Milyen kis versike lenne jó az alkalomra?Hnap sajna nem találkozunk mert egyetemen van tőlem 250 km-re.Csak csütörtökön talizok Vele.
előre is köszi
jah és nem bánnám ha vmit írnátok h este mit lehetne írni :P :)
Aki nem csak szavakkal szeret, hanem tettekkel is,
Akinek a számára én vagyok, a legféltetetebb kincs.
Akinek hiányzok, ha nem vagyok épp vele,
Akinek a szerelmének nincs semmi feltétele,
Aki ha meglát szíve nagyokat dobban,
Aki a fülembe súgja: téged szeretlek a legjobban,
Aki számára én vagyok a világ,
Aki nem hazudik azzal, hogy imád,
Akinek a mindene én vagyok,
Aki úgy szeret, hogy magam vagyok,
Akinek nem kell mellém semmi,
Aki az életemet szebbé teszi!
Nekem ez nagyon tetszik! :)
köszi a gyors válaszokat.
elsőnek mint már írtam élesbe nem mehet mert 250 km-re van tőlem
a másodiknak köszi de már kerestem és találtam 1-2-t de azért még kiváncsi lennék párra h ti konkrétan mit írnátok pusy
Sokkal szebbnek érzünk egy verset ilyen alkalomkor, leginkább azért mert azt hisszük, hogy mi nem tudjuk ilyen szépen kifejezni az érzéseinket-pedig akit szeretünk annak a "legbutább" magunk által kreált vers is gyönyörű lesz.Javaslom, hogy ülj le és próbáld meg leírni egy papírra az érzéseidet a holnapi nappal kapcsolatban(mennyire szereted, milyen mérföldkő ez az idő kettőtöknek, mit szeretnél a jövőben stb.)majd ha kész akkor szedd ezt egy smsbe.Hidd el jobban fog örülni az őszinte érzéseidnek mintsem tíz szép idézetnek..
Sok sikert :)
Pl.: "Köszönöm ezt a csodálatos 10 hónapot, amit Veled tölthettem; és remélem, lesz még sok-sok boldog közös óránk! Szeretlek!"
(én valami ilyesmit írnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!