Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen sms-t írjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sms-t írjak neki holnap reggel?

Figyelt kérdés

Hnap leszünk 10 hónaposak a barátommal.Minden reggel írunk egymásnak meg este is.Milyen kis versike lenne jó az alkalomra?Hnap sajna nem találkozunk mert egyetemen van tőlem 250 km-re.Csak csütörtökön talizok Vele.

előre is köszi

jah és nem bánnám ha vmit írnátok h este mit lehetne írni :P :)

2009. jún. 9. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Sms helyet mennyen élesbe a dolog sztem :)
2009. jún. 9. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak te tudod, h mi a nyálas/nem nyálas neki, mi passzol a barátodhoz. A neten rá tudsz keresni h 'szerelmes versek'...stb
2009. jún. 9. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Aki nem csak szavakkal szeret, hanem tettekkel is,

Akinek a számára én vagyok, a legféltetetebb kincs.

Akinek hiányzok, ha nem vagyok épp vele,

Akinek a szerelmének nincs semmi feltétele,

Aki ha meglát szíve nagyokat dobban,

Aki a fülembe súgja: téged szeretlek a legjobban,

Aki számára én vagyok a világ,

Aki nem hazudik azzal, hogy imád,

Akinek a mindene én vagyok,

Aki úgy szeret, hogy magam vagyok,

Akinek nem kell mellém semmi,

Aki az életemet szebbé teszi!

Nekem ez nagyon tetszik! :)

2009. jún. 9. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat.

elsőnek mint már írtam élesbe nem mehet mert 250 km-re van tőlem

a másodiknak köszi de már kerestem és találtam 1-2-t de azért még kiváncsi lennék párra h ti konkrétan mit írnátok pusy

2009. jún. 9. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Sokkal szebbnek érzünk egy verset ilyen alkalomkor, leginkább azért mert azt hisszük, hogy mi nem tudjuk ilyen szépen kifejezni az érzéseinket-pedig akit szeretünk annak a "legbutább" magunk által kreált vers is gyönyörű lesz.Javaslom, hogy ülj le és próbáld meg leírni egy papírra az érzéseidet a holnapi nappal kapcsolatban(mennyire szereted, milyen mérföldkő ez az idő kettőtöknek, mit szeretnél a jövőben stb.)majd ha kész akkor szedd ezt egy smsbe.Hidd el jobban fog örülni az őszinte érzéseidnek mintsem tíz szép idézetnek..

Sok sikert :)

2009. jún. 9. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Pl.: "Köszönöm ezt a csodálatos 10 hónapot, amit Veled tölthettem; és remélem, lesz még sok-sok boldog közös óránk! Szeretlek!"

(én valami ilyesmit írnék)

2009. jún. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!