Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti tudtok úgy elélvezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti tudtok úgy elélvezni hogy nem áll a cerka?

Figyelt kérdés
Még ovodás koromban kezdődött... Véletlenül oda került a kezem és egyszer csak hirtelen egy fájó érzés volt, olyan 5-10 mp-ig. Nem szóltam senkinek mert féltem hogy valamit csinálnak vele, később majd újból megpróbáltam mert érdekelt hogy mitől lehetett. Másodjára még fájt egy kicsit de már nem annyira mint legelőször. Harmadjára már cseppet sem fájt. Negyedjére már teljesen jó érzés volt, és innen nem volt megállás. Alig vártam a déli alvásokat hogy minél többször csináljam ezt. De mikor mentem pisilni sok kis piros pötty volt a fitymámon. Ha sokszor csináltam egy nap akkor sok volt ha csak 2x-3x akkor kevés. Ez ment olyan 10 éves koromig amikor először elélveztem álló f*szal. Akkor is fájt ez első 2-3 alkalom de utána élvezetes lett. A mai napig is el tudok élvezni úgy hogy nem áll. Csak kíváncsi lennék hogy miért? Mindenkinek megy ez vagy csak kevés embernek? Ha nem mindenkinek akkor mitől függ hogy ki tud és ki nem?
2012. márc. 7. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-6 évesen nagyon szerettem a rúd mászókára felmászni, mert jó érzés volt.

Most már tudom, hogy az bizony elélvezés volt.

Volt merevedésem. Erre onnan emlékszem, hogy a húgomat!!!! megkérdeztem akkoriban, hogy neki is jó oda felmászni és neki is kemény lesz a nunija?

Ez nem vicc!!! Ez komoly.

2012. márc. 9. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Kemény lesz a nunija:DDDDDDDD istenem ez nagyon jó volt!
2012. dec. 15. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!