Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek melyik tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek melyik tetszik inkább?

Figyelt kérdés

Az ilyen világosabb hajú, kisfiús arcú, totál szőrtelen, kissé nyálguy-ok?

[link]

Vagy a férfiasabb, nagyobb darab, sármosabb, szögetbetudokafalbaverni típus? (tetoválástól tekintsünk el)

[link]

2012. márc. 7. 08:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Vagy egy ilyen átmenet a kettő között, egy ilyen értelmiségi típusú, átlagos külsejű pasi?

[link]

2012. márc. 7. 08:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Én az elsőhöz tarozom,de nem vagyok szőrtelen és nyálguy sem.De arról nem tehetek,hogy kisfius arcom van,amiért sok srác nem is kedvel

20F

2012. márc. 7. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

:))

28/n

2012. márc. 7. 08:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy valamiért ez a mostani fiatalabb korosztály,tehát s mostani tizenévesek valamiért mind ilyen genetikailag, gyárilag szőrtelenek, vékonyak,, csak a hajuk igazgatásához értenek (NAGY RÉSZÜK). Hogy ez mitől van az rejtély, talán a mostani élekmiszerek miatt nem fejlődnek ki jól, sok adalékanyag stb. Kevés tesztoszteron van a szervetükben, ergó terméketlenebbek. Én 27 vagyok, de a férfiasabb kategóriát testesítem megm, közepes mennyiségű izommal, közepes mennyiségű szőrrel. A külsőről meg nem tehetünk.
2012. márc. 7. 08:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy egy 28 éves lánynak már benőtt a feje lágya és nem szereti a hosszú hajú pasikat. Mert az tizenéves korban szokás. Fura ezt nekem látni. Nekem a hosszú hajú pasikról mindig a lányok jutnak eszembe, hogy az illető lány egy másik lányt tart szexisnek. Számomra érthetetlen, meg a hosszú haj az igénytelenség jele is egy kicsit.
2012. márc. 7. 08:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok

eléggé szőrös vagyok,nem vagyok nyámnyila pipekőc,mert fizika minkát végzek,a hajamat nem szoktam babrálni ugyanis mindig rövid,de nem tudok mit tenni ha egyszer kisfius arcom van

2012. márc. 7. 08:50
 7/13 anonim ***** válasza:

08:48

Ezt a hülyeséget honnan vetted?? 30+pár évesen, 3 gyerekes családapaként is hátközépig érő hajam volt és simán nem volt vele gondja a nejemnek (aki 7 évvel idősebb tőlem). Nem kor függő, hogy ez kinek tetszik és kinek nem ...

2012. márc. 7. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!!!

Az, hogy egy fiúnak/férfinek nem 3 centis a haja, még igen is lehet szexis!

Egyébként már rég benőtt a fejem lágya, a vőlegényemmel 3 éve együtt élünk, és gyereket szeretnénk!!!!!!

[link]

[link]

2012. márc. 7. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első képen látható fickót én nem nevezném kisfiús arcúnak.
2012. márc. 7. 11:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha nem az, akkor milyen utolsó? Hasonlíts hozzá Tom Sellecket és döntsd el, hogy melyik sármos, melyik kisfiús? Szerintem egyértelmű.
2012. márc. 7. 11:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!