Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik tetszik inkább?
Figyelt kérdés
Az ilyen világosabb hajú, kisfiús arcú, totál szőrtelen, kissé nyálguy-ok?
Vagy a férfiasabb, nagyobb darab, sármosabb, szögetbetudokafalbaverni típus? (tetoválástól tekintsünk el)
2012. márc. 7. 08:35
1/13 A kérdező kommentje:
2012. márc. 7. 08:39
2/13 anonim válasza:
Én az elsőhöz tarozom,de nem vagyok szőrtelen és nyálguy sem.De arról nem tehetek,hogy kisfius arcom van,amiért sok srác nem is kedvel
20F
4/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy valamiért ez a mostani fiatalabb korosztály,tehát s mostani tizenévesek valamiért mind ilyen genetikailag, gyárilag szőrtelenek, vékonyak,, csak a hajuk igazgatásához értenek (NAGY RÉSZÜK). Hogy ez mitől van az rejtély, talán a mostani élekmiszerek miatt nem fejlődnek ki jól, sok adalékanyag stb. Kevés tesztoszteron van a szervetükben, ergó terméketlenebbek. Én 27 vagyok, de a férfiasabb kategóriát testesítem megm, közepes mennyiségű izommal, közepes mennyiségű szőrrel. A külsőről meg nem tehetünk.
2012. márc. 7. 08:45
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy egy 28 éves lánynak már benőtt a feje lágya és nem szereti a hosszú hajú pasikat. Mert az tizenéves korban szokás. Fura ezt nekem látni. Nekem a hosszú hajú pasikról mindig a lányok jutnak eszembe, hogy az illető lány egy másik lányt tart szexisnek. Számomra érthetetlen, meg a hosszú haj az igénytelenség jele is egy kicsit.
2012. márc. 7. 08:48
6/13 anonim válasza:
Első vagyok
eléggé szőrös vagyok,nem vagyok nyámnyila pipekőc,mert fizika minkát végzek,a hajamat nem szoktam babrálni ugyanis mindig rövid,de nem tudok mit tenni ha egyszer kisfius arcom van
7/13 anonim válasza:
08:48
Ezt a hülyeséget honnan vetted?? 30+pár évesen, 3 gyerekes családapaként is hátközépig érő hajam volt és simán nem volt vele gondja a nejemnek (aki 7 évvel idősebb tőlem). Nem kor függő, hogy ez kinek tetszik és kinek nem ...
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Az első képen látható fickót én nem nevezném kisfiús arcúnak.
10/13 A kérdező kommentje:
Ha nem az, akkor milyen utolsó? Hasonlíts hozzá Tom Sellecket és döntsd el, hogy melyik sármos, melyik kisfiús? Szerintem egyértelmű.
2012. márc. 7. 11:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!