Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korulmeteles kivizsgalasarol es a mutetrol meg az utani idorol es azt koveto szexrol mondani tapasztalatot?
Én mondani neked tapasztalat , mit saját műtétem lenni.
2 -hét mulva tudtam először betenni lánynak ,mert teljesen körbe varrták 14 öltéssel. Sok tömény kamillás borogatni jó lesz..
Megnézik, azt mondják ok következő héten jöhetsz. Kapsz egy gyógyszert ami letompít, meg pár érzéstelenítő injekciót. Nem fáj annyira, de nem is kellemes.
Varratok szúrni fognak mint az állat és az lesz a legrosszabb, hogy ki sem verheted, pedig állni fog mint az USA szabadságszobra. Ez kb 1 hónap. Utána még nem nagyon kell erőltetni, de 3 hónap után már tök jó.
ui.: én örülök h megcsináltam
csefy:
ha szükség van rá, jobb későn mint soha, így is szépen gyúgyul.
Ja igen, azt nem tettem hozzá, hogy a műtét után úgy fog kinézni mintha egy rottweiler rágta volna meg, de utána olyan szép lesz, hogy mintát fognak kérni tőled a vibrátor gyártók.
Szerintem csak akkor végezz ilyen műtétet ha egészségügyi okod van rá.Külömben egy undorító dolog,nehogy azt hidd majd a nőknek hogy tetszik,ha lekapják a bőrt.Ez olyan Afrikai,és Ázsiai törzsi bennszülött szokás!
Bocs de ez a véleményem a dologról.
szerintem inkább zsidó szokás , körülmetélésnek hívják
és a lányok sokkal jobban élvezik a sexet , mert nem tapad a bőr a hüvely falára, hanem végig dörzsöli a az érzékelő bimbókat, mivel nem a saját bőrödet kúrod be.
Ha nem érted elmagyarázom érthetőbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!