Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek ha egy fiúnak jó a memóriája?
amit egyszer látok, arra emlékszek, legyen az bármi. de nem szoktam csak úgy visszagondolni semmire.
Szóval pl újévkor kaptam naptárat, és szemem becsuktam és vissza akartam gondolni, hogy vajon milyen kép lesz a márciusin. és arra tippeltem hogy egy piros ferrari es igazam volt.
ez mondjuk 1 a sok kozul
Hát, az jó, ha tudod a születésnapom...meg a dátumokat, de azért azt ki nem állhatom, amikor egy pasi tényleg minden egyes mondatomat megjegyzi.
Később pedig a fejemhez vágja. Komolyan mondom, ha egy ilyen alakkal összehoz a sors, akkor minden bakiját lejegyzem papírra !!
Szóval a lényeg, h arany közép út,és ne ess át a ló túloldalára. Ja, és csak jóra használd a "tudásood" :D
hát ha egyszer már láttam a kérdést és a helyes választ, akkor tudnám a milliomosba mindre a választ :)
akkor már értem miért nem volt csajom.
olyan is szokott lenni hogy rámír egy csaj h ismerkedni akar. válaszolok neki kedvsen, viccesen de határozottan, és válasz sosem jön :S
már az írasombol az latszik, tudok mindent amit lattam?:D
nem vágom én senki fejéhez semmit. még eddig. nem tudom párkapcsolatban hogy állnám meg a helyem.
22f:D
remélem nem olyan vonzó dolog mert akkor hátrányban vagyok:D fejemet is otthon hagynám ha nem lenne rám ragasztva :D
f18
"Van egy olyan vicc is, h miért van a jó pasiknak rossz memóriájuk. De a poént sajnos elfelejtettem" :(
Miért nem mosoly-jelet raktál a végére? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!