Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti egy maffiozoval járnátok nem vagyok az! Csak érdekel ha jóképü és gazdag meg jófejjnek mutatkozik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 19:40
11/20 A kérdező kommentje:
De inkább maffia vezérre gondolok akinek mindene megvann kivéve egy szépfelesége miért akkár a rivális családnak is adományozzna.
2012. márc. 6. 20:12
12/20 anonim válasza:
Nem érdekel, mit csinál. ha képes másokat megkárosítani, megölni, vagy zsarolni, nem akarom, hogy közöm legyen hozzá. vele maradnék, ha minden ilyennel felhagyna. ennyire egyszerű.
13/20 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=5tXS1GvKiS8&feature=fvwrel
kb. ilyenfajta maffiozokra gondolok kik ilyen szinten vannak.Csak modernebek és téged halálosan szeretnek.
2012. márc. 6. 20:19
14/20 A kérdező kommentje:
De ez már nagyon a vége a történetnek mármint a video.
2012. márc. 6. 20:29
15/20 anonim válasza:
már mondtam, amíg ilyen ügyletei vannak... nem akarnám azt átélni, hogy mindig féltenem kelljen bármelyikünk életét. veszélybe sodornám magamat, a családomat. ezt pedig nem vállalnám, bármennyire is szeret a fickó.
de ez amúgy is csak elméleti, akkor minek győzködsz? :P
16/20 anonim válasza:
Nekem teljesen ok,ha nem korlátozza a szabadságom.És ha nekem nem hazudik,nem csal meg. :D szép dolog az álmodozás,de haszontalan...
17/20 anonim válasza:
Az érdekel, hogy a fejében és a szívében rend van-e. De mert maffiózó, ezért benne van durva dolgokban, akár emberölésben is, ezért nem.
Nem érdekel, mennyi pénze van, hogy néz ki. Az érdekel, milyen ember.
18/20 anonim válasza:
Nagyon izgalmas szituáció, de nem valószínű. Komolyan legalábbis biztos nem. A maffiózó mivoltából fakadó tettei túlságosan ütköznének az én pacifista nézeteimmel.
19/20 anonim válasza:
Ha jófej, és beleszeretünk egymásba, elképzelhető. Nem a pénze miatt, és egyértelmű, hogy nem amiatt, hogy elmondhassam, hogy húúú..egy maffiózó a pasim, csak önmagáért. Bár valószínű, hogy családot nem vele terveznék, nehéz lenne úgy gyereket nevelni, hogy apuci a börtönben csücsül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!