Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez relatív?
Sokszor volt már ilyen kérdés... de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre
fentebb volt egy ilyen kérdés, de én nem vagyok önbizalom hiányos és tegyük hozzá elszállva se vagyok magamtól
2 konkrét esetet tudok mondani amikor egyszer azt mondták rám, hogy milyen jóképű a másik pedig, hogy biztos nincs gondom a csajozással mert nagyon jóképű vagyok( persze nekem más a véleményem) de például ezt nem igazán veszem észre mármint megyek az utcán és ahogy fentebb írták egy csaj se néz rám, vagy próbál flörtölni velem nem mintha elvárnám hogy a nők kezdeményezzenek, de értitek nem nagyon kapok jelzéseket, lehet hogy csak hülye vagyok és nem veszem észre ezeket a dolgokat? lehet, hogy mondjuk nem vagyok olyan amilyennek mondanak és a nagy átlagnak nem is jövök be ? köszönöm a válaszokat előre is! :)
hát figyelj..a bátyámra az öregebbek azt mondják, hogy helyes fiatalember. (23 éves) a korabeliek szerint pedig undorító, ahogy kinéz, és ez szerintem is így van..:D
a szépség/helyesség egy teljesen relatív dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!