Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülönbség sok?
Megismertem egy férfit,nagyon tetszik,szerintem én is tetszem neki,csak az a baj,hogy nekem még nem volt sose barátom/pasim,mert a korombeliek nagyon gyerekesek,a legtöbb,és sose jött össze,hiába is tetszett vki,csak egyoldalú volt.Csókon már túl vagyok persze,némi tapasztalatom van,de úgy érzem,hogy kevés lennék egy FÉRFINAK.
Ezért nem merek belevágni a kapcsolatba...
18/L
Az elején úgy se fogtok azzal foglalkozni hogy sok e a korkülönbség vagy sem.
Nekem se volt még barátnőm de megmondom őszintén, hogy ha megtetszene egy nő akkor nem érdekelne ha sokkal idősebb vagy fiatalabb nálam.
De ha ő 30 évesen már gyereket szeretne de te 25 éves korodig még biztosan nem akkor sok a 10 év korkülönbség.
Tesóm barátja 11 évvel idősebb nála de ez nekik nem gond. A srác amúgy is elég gyerekes a korához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!