Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félre sikerült ismerkedést mivel lehetne helyrehozni?
Szóval, januárban a vizsgák alatt megismertem egy lányt. Hülye voltam, mert nem léptem felé komolyabban, amikor is léptem volna akkor elmondása szerint nem ért rá. Éreztem, hogy van kölcsönös kapcsolat, ám közel másfél, 2 hete elkezdett a barátnőjével egy másik sráccal és a haverjával flörtölni.
Lehet, hogy csak így akar próbára tenni, vagy tényleg befuccsolt a lehetséges kapcsolat, de egy hete nem beszéltem vele, nem is futottunk össze.
Eleinte elég rosszul esett ez a dolog, de mára már túltettem magam rajta és nem sóvárkodok utána, de egy kicsit zavar, hogy íj szerencsétlen módjára befuccsoltam. Mit gondoltok mivel lehetne helyrehozni ezt a helyzetet? Milyen tanácsot, tippeket adnátok? Talán ha még egy hétig nem is látnánk egymást akkor elcsendesülnének a 'kedélyek' avagy mit tanácsoltok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!