Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire jönne be ilyen öltözködés? (lent)

Figyelt kérdés

fekete csuha meg esetleg hasonló csukja

normális ember csak így öltözne

"ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról"

2012. márc. 3. 18:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
Olyan mint piroska, vagy mint azoknak a szektáknak tagja egyenruha?!?
2012. márc. 3. 18:28
 12/18 A kérdező kommentje:
nem vok szekta tag sem :)
2012. márc. 3. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
hát ha nemakarsz úgy kinézni mint egy pap ne.. inkább légy norm. fiatal srác..
2012. márc. 3. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
ha raszta haju metalface vagy, van vilagnezeted es onallo gondolataid, akkor tuti radvetem magam - tobb jelentkezo ugysem lesz ((:
2012. márc. 3. 18:52
 15/18 A kérdező kommentje:
hát... nem raszta haj és szeretem a metalt évekig csak azt hallgattam de ma már inkább hardstyle-t hallgatok
2012. márc. 3. 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönne be. Hiába nem minden a külső, azért az emberek öltözködése részben tükrözi a személyiségüket. Egy vidám lány általában vidám színű, csinos ruhákban jár, így egy fekete csuhában járó srácról könnyen feltételezném, hogy elég komor természetű. Nekem pedig az életvidám pasik jönnek be.
2012. márc. 3. 19:53
 17/18 A kérdező kommentje:

ammm 18:52-es válaszoló

írtam privátot.

2012. márc. 3. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:

észleltem.

a 18.52es válaszoló (:

2012. márc. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!