Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Akar valamit tőlem?

Figyelt kérdés
azt írja a srác, most még nem akar kapcsolatot, de utána mindenféle nyelven leírja, h szeretlek... :S már régóta beszélgetünk és sztem tudja, h nekem tetszik, hiszen már megírtam neki, h mit gondolok róla külsőleg-belsőleg! ő is pozitívakat gondol rólam :) de van egy olyan érzésem, h más lányokkal is beszélget... most akkor akar vmit? lehet még esélyem? én tok várni, csak legyen az enyém!!! írjatok le légyszi mindent, amit gondoltok, előre is köszi!
2009. jún. 8. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ténylg beszélget más lányokkal is, és lehethogy nekik is ezeket írja... a Te döntésed, hogy továbbra is foglalkozol-e vele.

Aztán lehethogy rosszul gondolom.:)

2009. jún. 8. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

sztem ez a fiú nem tudja mit akar... vagy nem érti azt a szót h "szeretlek" mármint a komolyságát..

ööömm.. nincs barátnője? bár nem hinném h akkor írogatná neked h "szeretlek"

ha lehetséges akkor beszélgessetek személyesen.. ha sokat mosolyog akkor bejössz neki :D

finoman kérdezgess rá h miért nem akarja

2009. jún. 8. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
én 16, ő 20, nincs bnője. tom, h miért... és megértem :S
2009. jún. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!