Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Akar valamit tőlem?
Figyelt kérdés
azt írja a srác, most még nem akar kapcsolatot, de utána mindenféle nyelven leírja, h szeretlek... :S már régóta beszélgetünk és sztem tudja, h nekem tetszik, hiszen már megírtam neki, h mit gondolok róla külsőleg-belsőleg! ő is pozitívakat gondol rólam :) de van egy olyan érzésem, h más lányokkal is beszélget... most akkor akar vmit? lehet még esélyem? én tok várni, csak legyen az enyém!!! írjatok le légyszi mindent, amit gondoltok, előre is köszi!2009. jún. 8. 16:38
1/3 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ténylg beszélget más lányokkal is, és lehethogy nekik is ezeket írja... a Te döntésed, hogy továbbra is foglalkozol-e vele.
Aztán lehethogy rosszul gondolom.:)
2/3 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
sztem ez a fiú nem tudja mit akar... vagy nem érti azt a szót h "szeretlek" mármint a komolyságát..
ööömm.. nincs barátnője? bár nem hinném h akkor írogatná neked h "szeretlek"
ha lehetséges akkor beszélgessetek személyesen.. ha sokat mosolyog akkor bejössz neki :D
finoman kérdezgess rá h miért nem akarja
3/3 A kérdező kommentje:
én 16, ő 20, nincs bnője. tom, h miért... és megértem :S
2009. jún. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!