Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem majd a helyzetet? Ha netán ő beszélgetni akar, ami elég valószínű.
Itt a nyári szünet és van egy b.nőm akinek született egy kisbabája már 1 éve nem láttam. Most nyári szünetbe fogunk talizni mert még külföldön van, kíváncsi vagyok már a kicsire nagyon meg persze rá is. Csak egy baj van...hogy ott lakik ahol az exem és ugyanabba az utcába tuti össze futok vele mert a mamám meg pontosan ott lakik ahol ő csak fönt az emeleten és mamámhoz szeretnék felmenni. Egyik b.nőm is jön velem, mert neki is lakik ott rokonja. A b.nőm akihez majd megyek ismeri az exemet is és mondta hogy majd meséljek mert ameddig külföldön volt( mert ott szült) nagyon sok mindenről lemaradt..
Bár nem nagyon érdekel hogy mit gondol az exem de bevallom én még mindíg szeretem...
Szerintetek hogyan kezeljem majd a helyzetet?
És ha beszélgetni akar mit mondjak neki?
Nem tudom egyáltalán jó ötlet -e hogy lemenjek, de a b.nőmre meg már nagyon kíváncsi vagyok meg a babájára h mizujs velük...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!