Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok senkit? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit? Én vagyok túl válogatós? De ha egyszerűen nem akarok nyomi trollokkal járni akik a kutyának sem kellenek. Akkor már inkább senki! :' (

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülyén fog hangzani a téma, de már nagyon érdekelne mások véleménye....

Az van hogy szinte minden barátnőmnek van/volt mostanában pasija... Még a csúnyáknak, kövéreknek, túl soványaknak is :S Nekem egyszerűen nem akar összejönni....

Tudom magamról hogy alapvetően válogatós vagyok...ezzel nincs is bajom, de az hogy a szórakozóhelyeken még a leg csúnyább havernőimet is leszólítják /felkérik a srácok táncolni az már elég zavaró számomra....

Nem vagyok egy csúnya lány, nincsenek gülü szemeim, zsiráf nyakam, karvaly orrom, ló fejem, nem is vagyok kövér, mondhatjuk hogy soványabb vagyok egy kicsit a kelleténél, de a legsoványabb barátnőmhöz képest sokak szerint marha jól nézek ki (soványság terén) :/....

Most azért nem jönnek oda hozzám a srácok (csak nagy ritkán ) mert félnek és inkább a csúnyácskább lányokkal kezdenek? Miért van ez....:SS

(képet nem küldök magamról, de képzeljetek el egy teljesen átlagos lányt)

NEM PLÁZAPICSÁT!!!!

2012. márc. 2. 12:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
62%

,,ja, mert biztosan láttad már..."

Kérdeztél valamit, mi válaszoltunk rá.

Igazad van, nem láttam, de az, hogy te mit hiszel magadról szöges ellentéte lehet annak, amit mások látnak.

2012. márc. 2. 13:20
 22/44 anonim ***** válasza:
96%

Már sokan leírták, de összegzem. Ott ülsz a szórakozóhelyen és ezt gondolod:

Nézd már, a kövér Marcsit már megint felkérték táncolni, a Luca már itt sincs, pedig akkora kapafoga van hogy fel lehet szántani vele az erdőt. Hú ott az a dögös pasi, és persze hogy a Krisztire mászik rá, pedig nincs is melle. Na itt egy hülye troll, remélem nem engem néz, ha idejön tuti ráborítom a szemetest.

NEEEEEMM, biztos nem látszik rajtam hogy milyen a természetem... :)

2012. márc. 2. 13:27
 23/44 anonim ***** válasza:
54%
Különben is, hihetetlen telepatikus képességeid lehetnek hogy ránézésre megmondod valakiről hogy műveletlen. De akkor miért nem tudod hogy rólad mit gondolnak?
2012. márc. 2. 13:29
 24/44 anonim ***** válasza:
67%
Idióta p*csa vagy, ülsz és nem teszel semmit, várod hogy a szádba repüljön a sült galamb.
2012. márc. 2. 13:50
 25/44 anonim ***** válasza:
Ha éhezel, fogadd el a száraz kenyeret is, ne várj a csokitortára!
2012. márc. 2. 13:53
 26/44 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként?
2012. márc. 2. 13:55
 27/44 anonim ***** válasza:
80%
Némileg sarkítva: képesek vagyunk egy másodperc alatt belepakolni bárkit a "kell" és a "nem kell" halmazba. A külső csak egy komponense a kisugárzásodnak, ami rendkívül fontos ugyan, de önmagában elhanyagolható. Ha feszült vagy, mert mindenkire rámásztak már rajtad kívül, akkor megérezzük a feszültségedet, és ez nem jó reklám neked. A tanács, amit a legjobb szándékkal adhatok: csak szard le. Figyeld meg, hogy amint le tudsz szarni egy problémát, gyakran megszűnik problémának lenni. Ha látszik rajtad, hogy jól érzed magad és nem feszülsz, le fog szólítani valaki. Egyszerűen csak vonzóbb vagy úgy. :) (22/F)
2012. márc. 2. 13:56
 28/44 anonim ***** válasza:

privátba küldhetsz képet és megmondom :)

átlagos lány szerintem nincs, vagy bejön vagy nem.

2012. márc. 2. 17:37
 29/44 anonim válasza:
59%

én is teljesen így voltam ezzel :D de rájöttem hogy aki a kicsit nem becsüli az a nagyot sem érdemli... ne a tökéletessel kezdd... nem 14 éves korodban fogsz megismerkedni életed párjával... ezért kell *aranyos srácokkal kezdeni, de nem muszáj évekig, vagy egyáltalán hetekig vagy bármeddig tartó kapcsolatot tervezni! csak ismerkedj... *gyakorolj rajtuk!(a trollokon) flörtölj, randizgass... ne vedd komolyan a járást, csak dumcsizz azzal akivel jól esik, és lehet hogy később még lesz belőle valami :D nem veszíthetsz semmit! ha még 14 éves vagy,főleg... (én 15 vagyok:DD

de 1 évvel ezelőtt ugyanitt tartottam mint te)

a lényeg hogy legyen önbizalmad, mosolyogj(ahogy már előttem is írták) és próbálj meg te is kezdeményezni! akár facebookon jelölj be fiúkat akik bejönnek, vagy csak kérdezd meg valakitől mennyi az idő,vagy egyszerűen menj oda egy buliban magadtól egy sráchoz! csak úgy... hidd el értékelni fogja! csak legyél közvetlen! egy kis dumcsi nem árthat! ettől az önbizalmad is nő, és ezt látni fogják rajtad, lehet hogy épp emiatt fognak többen felfigyelni rád!

ne félj az ismerkedéstől, nem veszíthetsz semmit hisz annyi pasi van!!!

- amúgy jól gondolod, valószínűleg azért a csúnyácskább barátnőiddel kezdenek többen, mert könnyebb *prédának tűnnek.. ehhez hozzá kell szoknod:D megcsúnyulni meg nem tudsz... ez van:D de ennek örülj! a csúnyább barátnőidet csak próbálgatják, szerintem a fiúk is úgy gondolják, hogy *kezdésnek jó lesz!

a lényeg hogy ne vedd túl komolyan a párkapcsolatosdit!

jó, azért ne gyere össze minden jelentkeződdel, főleg ha csúnya meg műveletlen"" de próbálj meg nyitottabb lenni(mindenkivel!!), és ha jó az alkatod és szép arcod is(ahogy írtad) használd ki!!! játssz a pasikkal...

ráérsz még hosszútávú kapcsolatokon gondolkodni!

(erre én is nem rég jöttem rá)

csak lássák rajtad azt a fiúk, hogy egy laza csaj vagy akinek van önbizalma és nefélj hozzájuk szólni!

remélem tudtam segíteni:))

2012. márc. 3. 00:36
 30/44 anonim ***** válasza:
79%

Én megmondom őszintén neked a jellemeddel van a baj!

Olyan beképzetl vagy és nagyképű, hogy még hirtelen én si jobbnak látom, ha egy csúnya lánnyal jövökössze, aki jellemre szép, nem úgy, mint te!!

Nekem sem volt még barátnőm, pedig mondták már, hogy helyes vagyok.

Ez van.

2012. márc. 3. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!