Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Miért szeretitek a lányokat b*szogatni?!

Figyelt kérdés

Szerintetek ez vicces vagy így udvaroltok? ?

Nem mindegy...:)

2012. márc. 1. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Mert a legtöbb korod belli (17) éves fiúk azt hiszik, hogy ez a tuti. Elenyésző százalékban találhatsz ezzel ellentétes viselkedéssel rendelkező fiút.

17/F

2012. márc. 1. 20:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Hja igen, tudom:)Élik a pubertás korukat...egy kicsit késve;)
2012. márc. 1. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem tudom, én max úgy szekálom a lányokat, hogy ha félreérthetőt mondanak akkor azt a szót folyamatosan felhozom neki, vagy csak egyszerűen játszok a szavakkal, pedig 17 vagyok. :D Ebben most mi a rossz?:D
2012. márc. 1. 20:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Ebben semmi:) Igazából az értelmetlen szexuális viccekre gondoltam...
2012. márc. 1. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Azt is szoktam, és azzal mi a baj? :D Pl ha mondja, hogy "elmegyek", akkor nem hagyhatok ki egy poént. :D
2012. márc. 1. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

én nem szoktam az ilyen szekálásokat túlzásba vinni... Szerintem aki ezt csinálja, az kissé nagyon szexmániás, meg le is nézi a lányokat. Legalábbis nyugodtan lehet róla azt hinni.

Némi poénkodás még belefér, de egy idő után erőltetett, és csak azt reklámozza vele, hogy meg akar d*gni. Persze, ha el valakinek imponál :D Ízlés dolga.

2012. márc. 1. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Azért változtattam meg a stílusom erre a beszólogatós, cinikus változatra, mert erre vevők a csajok. Mindenki csak barátnak gondolt mikor én voltam rendes-kedves fiú :)

19/F

2012. márc. 2. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!