Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Azaz igazság , hogy tetszik egy lány , de nem tudom mit kéne csinálnom. Nem ismerem, csak látásból, és ő is kb csak így ismerhet. De valahogy el kell ekzdenem a dolgot mert a sült galambra mégse várhatok. Ti hogy kezdenétek hozzá?( nekem konkrét dolgokat mondjatok mert nem vok az a csajozós típus , mondjuk annyira nem vagyok hogy még barátnőm se volt, de msotmár egyre jobban kezdek rájönni erre a sült galamb témára, hogy azok nem repkednek csak úgy) Am egy suliba járok vele(fősulira)
19F
Menj oda hozzá, és hívd el egy randira... Ennél egyszerűbb és őszintébb nincs. Szemtől szemben biztos megmondja, hogy van-e egyáltalán esélyed vagy nincs.
A tipikus csajozós dumák meg nem igazán jönnek be nekünk lányoknak!
"Szia, azaz igazság hogy tetszel, de nem tudom mit kéne csinálnom. Nem ismerlek, csak látásból és te is kb csak így ismerhetsz. De valahogy el kell kezdenem a dolgot mert a sült galambra mégse várhatok. Am egy suliba járok veled(fősulira)..."
Tuti bejön :D
igen énis arra gondoltam mint a második :D
nálam is bejönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!