Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csúnya ha egy lánynak nagy a mellbimbóudvara és egy picit/de tényleg csak picit és gyenge/ szörös a melle?
Figyelt kérdés
Légyszi válaszoljatok, egyébként ha leborotválnám akkor megerösödne a ször ott?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
18/L
2009. jún. 8. 10:05
1/9 anonim válasza:
Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szőr körülötte,hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok,és én is borotválom a mellem,és abszolutte nem erősödik.
20/F
3/9 anonim válasza:
Én lány vagyok... de nem tudom elképzelni, hogy borotváljam.... Milyen rossz lehet a srácnak, ha szopogatni akarná a mellem és szúrná a száját... :S áhh... kiábrándító...
4/9 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit szőrös, az nem baj. Kicsi szőr majdnem mindenhol van az ember testén. Ha erős, az már gáz, az lehet valami hormonzavar is.
5/9 anonim válasza:
A nagy mellbimbóudvar nem gáz, de a szőr igen. Sose felejtem el :D Buli után hazavittem egy csajt, levetkőzünk, be az ágyba elkezdtem puszilgatni és amikor a melléhez értem látom hogy szőrös :D Volt ott egy pár nagy szőrszál. Nem is kell mondanom, hogy egyből lekonyultam és hagytuk az egészet, mondtam neki hogy ma ez nem fog menni :D De nem vágta le, hogy miért...
21/F
6/9 anonim válasza:
Az emberek testén mindenhol van szőr kivéve a tenyeret és a talpat... Normális ha a melleden is van, bár általában nem látszik... Ha van pár erősebb szál, ami zavar, akkor szemöldökcsipesszel húzogasd ki, a borotvát pedig felejtsd el!
7/9 anonim válasza:
Hát a nagy mellbimbóudvar nekem nemteccik :S és a szőr se.. de ha kevés akkor nemgáz 18/F
8/9 anonim válasza:
Ne borotváld, tényleg megerősödik! Szemöldökcsipesz a megoldás! :)
9/9 anonim válasza:
nekem teszik a nagy mellbimbóudvar, de a szőr :S, azzal csinálj vmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!